Pinterest

Roșii umplute cu broccoli, spanac și tofu

Un gust deosebit și o aromă plăcută.
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
150 g Broccoli VAPEUR Bonduelle

150 g Spanac tocat Bonduelle

8 roșii

1 ardei galben

1 ceapă

400 g tofu

1/4 linguriță turmeric

3 linguri ulei de măsline
Ingrediente pentru 4 persoane
150 g Broccoli VAPEUR Bonduelle

150 g Spanac tocat Bonduelle

8 roșii

1 ardei galben

1 ceapă

400 g tofu

1/4 linguriță turmeric

3 linguri ulei de măsline
  1. Pași 1
    Încălzim cuptorul la 200 grade Celsius. Într-o tigaie, încălzim două linguri de ulei de măsline. Adăugăm ardeiul și ceapa și prăjim până când devin mai moi.
  2. Pași 2
    Fărâmițăm tofu în tigaie și continuăm să sotăm, amestecând. Adăugăm sarea, piperul și spanacul și lăsăm să se gătească aproximativ cinci minute. Luăm de pe foc și lăsăm deoparte pentru a se răci.
  3. Pași 3
    Tăiem capetele roșiilor și îndepărtam mijlocul lor. Adăugăm câteva picături de ulei de măsline deasupra roșiilor. Punem sare și piper și umplem fiecare roșie cu compoziția de tofu.
  4. Pași 4
    Întro tavă adăugăm restul de ulei de măsline rămas. Punem roșiile în tavă.
  5. Pași 5
    Presărăm deasupra roșiilor tofu ras sau bucățele de tofu și băgăm la cuptor pentru 1520 minute sau până când tofu de deasupra roșiilor devine auriu și roșiile devin moi.