Roșii umplute cu broccoli, spanac și tofu
Un gust deosebit și o aromă plăcută.
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
150 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
150 g Spanac tocat Bonduelle
8 roșii
1 ardei galben
1 ceapă
400 g tofu
1/4 linguriță turmeric
3 linguri ulei de măsline
150 g Spanac tocat Bonduelle
8 roșii
1 ardei galben
1 ceapă
400 g tofu
1/4 linguriță turmeric
3 linguri ulei de măsline
Ingrediente pentru 4 persoane
150 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
150 g Spanac tocat Bonduelle
8 roșii
1 ardei galben
1 ceapă
400 g tofu
1/4 linguriță turmeric
3 linguri ulei de măsline
150 g Spanac tocat Bonduelle
8 roșii
1 ardei galben
1 ceapă
400 g tofu
1/4 linguriță turmeric
3 linguri ulei de măsline
- Pași 1Încălzim cuptorul la 200 grade Celsius. Într-o tigaie, încălzim două linguri de ulei de măsline. Adăugăm ardeiul și ceapa și prăjim până când devin mai moi.
- Pași 2Fărâmițăm tofu în tigaie și continuăm să sotăm, amestecând. Adăugăm sarea, piperul și spanacul și lăsăm să se gătească aproximativ cinci minute. Luăm de pe foc și lăsăm deoparte pentru a se răci.
- Pași 3Tăiem capetele roșiilor și îndepărtam mijlocul lor. Adăugăm câteva picături de ulei de măsline deasupra roșiilor. Punem sare și piper și umplem fiecare roșie cu compoziția de tofu.
- Pași 4Întro tavă adăugăm restul de ulei de măsline rămas. Punem roșiile în tavă.
- Pași 5Presărăm deasupra roșiilor tofu ras sau bucățele de tofu și băgăm la cuptor pentru 1520 minute sau până când tofu de deasupra roșiilor devine auriu și roșiile devin moi.
Descoperă și...