Mix gratinat de broccoli, morcovi și conopidă
Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 pungi (800 g) Royal mix Vapeur Bonduelle
200 g mozzarella
50 g parmezan
50 g pesmet
1 cub unt
2 linguri ulei de măsline
sare
piper
200 g mozzarella
50 g parmezan
50 g pesmet
1 cub unt
2 linguri ulei de măsline
sare
piper
Ingrediente pentru 4 persoane
2 pungi (800 g) Royal mix Vapeur Bonduelle
200 g mozzarella
50 g parmezan
50 g pesmet
1 cub unt
2 linguri ulei de măsline
sare
piper
200 g mozzarella
50 g parmezan
50 g pesmet
1 cub unt
2 linguri ulei de măsline
sare
piper
- Pași 1Punem uleiul la încins în tigaie, apoi adăugăm legumele. Mixul de legume nu necesită decongelare în prealabil.
- Pași 2Ungem tava cu unt și așezăm legumele trase în tigaie.
- Pași 3Presărăm mozzarella în tavă și condimentăm după gust cu sare și piper.
- Pași 4Lăsăm tava la cuptor timp de 5 minute la 180°C. Scoatem cu grijă și servim cald.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
- DESCOPERĂ REȚETA
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
- DESCOPERĂ REȚETA
Supa cremă de conopidă coaptă cu ciuperci
O nouă abordare a rețetei obișnuite de supă cremă. Gustul legumelor coapte va fi pe placul tuturor persoanelor dragi și va reuși să strângă pe toată lumea la cină.
- DESCOPERĂ REȚETA
Broccoli gratinat cu mozzarella gourmet și sos bechamel
O rețetă vegetariană ușor de pregătit, delicioasă și numai bună de savurat în zilele răcoroase
Descoperă și...
















