Mix gratinat de broccoli, morcovi și conopidă
Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 pungi (800 g) Royal mix Vapeur Bonduelle
200 g mozzarella
50 g parmezan
50 g pesmet
1 cub unt
2 linguri ulei de măsline
sare
piper
200 g mozzarella
50 g parmezan
50 g pesmet
1 cub unt
2 linguri ulei de măsline
sare
piper
Ingrediente pentru 4 persoane
2 pungi (800 g) Royal mix Vapeur Bonduelle
200 g mozzarella
50 g parmezan
50 g pesmet
1 cub unt
2 linguri ulei de măsline
sare
piper
200 g mozzarella
50 g parmezan
50 g pesmet
1 cub unt
2 linguri ulei de măsline
sare
piper
- Pași 1Punem uleiul la încins în tigaie, apoi adăugăm legumele. Mixul de legume nu necesită decongelare în prealabil.
- Pași 2Ungem tava cu unt și așezăm legumele trase în tigaie.
- Pași 3Presărăm mozzarella în tavă și condimentăm după gust cu sare și piper.
- Pași 4Lăsăm tava la cuptor timp de 5 minute la 180°C. Scoatem cu grijă și servim cald.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Supa cremă de conopidă coaptă cu ciuperci
O nouă abordare a rețetei obișnuite de supă cremă. Gustul legumelor coapte va fi pe placul tuturor persoanelor dragi și va reuși să strângă pe toată lumea la cină.
Broccoli gratinat cu mozzarella gourmet și sos bechamel
O rețetă vegetariană ușor de pregătit, delicioasă și numai bună de savurat în zilele răcoroase
Descoperă și...