1. >Rețete
  2. >Supă cremă de legume verzi cu parmezan

Supă cremă de legume verzi cu parmezan

Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduelle.
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
400 g Amestec de legume pentru supă cremă de legume verzi BONDUELLE

500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)



1 ou fiert

40 g smântână

50 g parmezan ras

Sare

Piper roșu boabe

Piper negru
Ingrediente pentru 4 persoane
400 g Amestec de legume pentru supă cremă de legume verzi BONDUELLE

500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)



1 ou fiert

40 g smântână

50 g parmezan ras

Sare

Piper roșu boabe

Piper negru

Rețete făcute cu

Amestec de legume pentru supă cremă de legume verzi
  1. Pași 1
    Fierbem amestecul de legume pentru supă cremă de legume verzi în apă timp de 3 minute. Imediat ce îl luăm de pe foc, blenduim legumele, adaugăm smântâna și condimentăm după gust.
  2. Pași 2
    Fierbem oul timp de 5 minute, de cand începe apa să dea în clocot, îl curățăm de coajă și îl punem peste supa cremă. Servim cu parmezan ras pe deasupra.
  3. Pași 3
    -
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.

  • Salată de mazăre cu cartofi de primăvară

    O alegere apetisantă și sățioasă, ce poate fi consumată ca o gustare sau ca și garnitură.

  • Creveți thailandezi cu orez

    Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria asiatică în doar 20 de minute. Cina pentru prieteni va fi mult mai ușor și rapid de pregătit, oferindu-ți mai mult timp alături de ei.