Pinterest

Supă cremă de legume verzi

O supă cremă din legume verzi, hrănitoare si delicioasă! Gustul special este dat de combinatia legumelor cu brânza cheddar și cu boabele de rodie.Perfectă pentru masa de prânz sau pentru o cină rapidă.
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume pentru supă cremă de legume verzi Bonduelle

500 ml sau 300 ml apă (în funcție de consistența dorintă)

20 g unt

30 g cheddar

crutoane

rodie

sare

piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume pentru supă cremă de legume verzi Bonduelle

500 ml sau 300 ml apă (în funcție de consistența dorintă)

20 g unt

30 g cheddar

crutoane

rodie

sare

piper
  1. Pași 1
    Punem mixul de legume în 500 ml de apă în fierbere și lăsăm 3 minute.
  2. Pași 2
    Adăugăm unt, cheddar ras, sare și piper și cu un blender vertical mixăm bine.
  3. Pași 3
    Înainte de servire presărăm în farfurie crutoane, rodie și puțin cheddar.

Sfaturi în bucătărie

Fără decongelare, punem conținutul într-o oală cu apă cu 500 ml sau cu 300 ml dacă ne dorim o supă mai densă.