Supă cremă de legume verzi
O supă cremă din legume verzi, hrănitoare si delicioasă! Gustul special este dat de combinatia legumelor cu brânza cheddar și cu boabele de rodie.Perfectă pentru masa de prânz sau pentru o cină rapidă.
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume pentru supă cremă de legume verzi Bonduelle
500 ml sau 300 ml apă (în funcție de consistența dorintă)
20 g unt
30 g cheddar
crutoane
rodie
sare
piper
500 ml sau 300 ml apă (în funcție de consistența dorintă)
20 g unt
30 g cheddar
crutoane
rodie
sare
piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume pentru supă cremă de legume verzi Bonduelle
500 ml sau 300 ml apă (în funcție de consistența dorintă)
20 g unt
30 g cheddar
crutoane
rodie
sare
piper
500 ml sau 300 ml apă (în funcție de consistența dorintă)
20 g unt
30 g cheddar
crutoane
rodie
sare
piper
- Pași 1Punem mixul de legume în 500 ml de apă în fierbere și lăsăm 3 minute.
- Pași 2Adăugăm unt, cheddar ras, sare și piper și cu un blender vertical mixăm bine.
- Pași 3Înainte de servire presărăm în farfurie crutoane, rodie și puțin cheddar.
Sfaturi în bucătărie
Fără decongelare, punem conținutul într-o oală cu apă cu 500 ml sau cu 300 ml dacă ne dorim o supă mai densă.
Descoperă și...