Pinterest

Supa cremă de conopidă coaptă cu ciuperci

O nouă abordare a rețetei obișnuite de supă cremă. Gustul legumelor coapte va fi pe placul tuturor persoanelor dragi și va reuși să strângă pe toată lumea la cină.
Ingrediente
pentru 4 persoane
400 g Amestec de legume pentru supă cremă de conopidă BONDUELLE

500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)

200 g ciuperci champignon brune

200 ml smântână lichidă

50 g unt

6 cartofi mici

3 căței de usturoi

1 ceapă

o crenguță rozmarin

boia afumată

ulei

sare

piper
Ingrediente pentru 4 persoane
400 g Amestec de legume pentru supă cremă de conopidă BONDUELLE

500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)

200 g ciuperci champignon brune

200 ml smântână lichidă

50 g unt

6 cartofi mici

3 căței de usturoi

1 ceapă

o crenguță rozmarin

boia afumată

ulei

sare

piper
  1. Pași 1
    Tăiem legumele în bucăți mari și le punem în tavă alături de amestecul pentru supă cremă de conopidă de la Bonduelle.
  2. Pași 2
    Asezonăm cu boia afumată, rozmarin, sare și piper. Adăugăm ulei.
  3. Pași 3
    Amestecăm legumele și punem la cuptor pentru 30 de minute, la 190 de grade.
  4. Pași 4
    După ce legumele sau copt, punem totul întro oală și le fierbem pentru aproximativ 10 minute. Blenduim legumele fierte, adăugăm unt și smântână lichidă.