Supa cremă de conopidă coaptă cu ciuperci
O nouă abordare a rețetei obișnuite de supă cremă. Gustul legumelor coapte va fi pe placul tuturor persoanelor dragi și va reuși să strângă pe toată lumea la cină.
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
400 g Amestec de legume pentru supă cremă de conopidă BONDUELLE
500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)
200 g ciuperci champignon brune
200 ml smântână lichidă
50 g unt
6 cartofi mici
3 căței de usturoi
1 ceapă
o crenguță rozmarin
boia afumată
ulei
sare
piper
500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)
200 g ciuperci champignon brune
200 ml smântână lichidă
50 g unt
6 cartofi mici
3 căței de usturoi
1 ceapă
o crenguță rozmarin
boia afumată
ulei
sare
piper
Ingrediente pentru 4 persoane
400 g Amestec de legume pentru supă cremă de conopidă BONDUELLE
500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)
200 g ciuperci champignon brune
200 ml smântână lichidă
50 g unt
6 cartofi mici
3 căței de usturoi
1 ceapă
o crenguță rozmarin
boia afumată
ulei
sare
piper
500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)
200 g ciuperci champignon brune
200 ml smântână lichidă
50 g unt
6 cartofi mici
3 căței de usturoi
1 ceapă
o crenguță rozmarin
boia afumată
ulei
sare
piper
- Pași 1Tăiem legumele în bucăți mari și le punem în tavă alături de amestecul pentru supă cremă de conopidă de la Bonduelle.
- Pași 2Asezonăm cu boia afumată, rozmarin, sare și piper. Adăugăm ulei.
- Pași 3Amestecăm legumele și punem la cuptor pentru 30 de minute, la 190 de grade.
- Pași 4După ce legumele sau copt, punem totul întro oală și le fierbem pentru aproximativ 10 minute. Blenduim legumele fierte, adăugăm unt și smântână lichidă.
Descoperă și...












.webp)