Supa cremă de conopidă coaptă cu ciuperci
O nouă abordare a rețetei obișnuite de supă cremă. Gustul legumelor coapte va fi pe placul tuturor persoanelor dragi și va reuși să strângă pe toată lumea la cină.
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
400 g Amestec de legume pentru supă cremă de conopidă BONDUELLE
500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)
200 g ciuperci champignon brune
200 ml smântână lichidă
50 g unt
6 cartofi mici
3 căței de usturoi
1 ceapă
o crenguță rozmarin
boia afumată
ulei
sare
piper
500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)
200 g ciuperci champignon brune
200 ml smântână lichidă
50 g unt
6 cartofi mici
3 căței de usturoi
1 ceapă
o crenguță rozmarin
boia afumată
ulei
sare
piper
Ingrediente pentru 4 persoane
400 g Amestec de legume pentru supă cremă de conopidă BONDUELLE
500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)
200 g ciuperci champignon brune
200 ml smântână lichidă
50 g unt
6 cartofi mici
3 căței de usturoi
1 ceapă
o crenguță rozmarin
boia afumată
ulei
sare
piper
500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)
200 g ciuperci champignon brune
200 ml smântână lichidă
50 g unt
6 cartofi mici
3 căței de usturoi
1 ceapă
o crenguță rozmarin
boia afumată
ulei
sare
piper
- Pași 1Tăiem legumele în bucăți mari și le punem în tavă alături de amestecul pentru supă cremă de conopidă de la Bonduelle.
- Pași 2Asezonăm cu boia afumată, rozmarin, sare și piper. Adăugăm ulei.
- Pași 3Amestecăm legumele și punem la cuptor pentru 30 de minute, la 190 de grade.
- Pași 4După ce legumele sau copt, punem totul întro oală și le fierbem pentru aproximativ 10 minute. Blenduim legumele fierte, adăugăm unt și smântână lichidă.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Supă cremă de conopidă cu fasole neagră și ceapă caramelizată
Delectează-ți familia cu o rețeță delicioasă de supă cremă de conopidă de la Bonduelle cu două ingrediente surpriză. Un prânz simplu și rapid.
Salată regală de legume cu file de pește alb și sos tartar
O rețetă simplă și extrem de delicioasă!
Rigatoni încoronați cu legume și sos de smântână
O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.
Descoperă și...