Produsul este congelat rapid, nu conține conservanți și nu poate fi recongelat după decongelare.

Spanacul este o explozie de vitamine, minerale și nutrienți. Spanacul tocat Bonduelle este atent selecționat și tocat mărunt, gata de a fi folosit. Este ideal în sufleuri, chifteluțe, supe cremă, tarte, checuri, plăcinte și rulade. Fără a fi decongelat în prealabil, acesta se călește în ulei sau unt timp de aproximativ 8 minute, apoi se condimentează după gust.

greutate netă: 400 g

Descoperă rețetele

Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Sote de spanac cu ciuperci

    Sote de spanac cu ciuperci

    Un preparat perfect pentru o cină delicioasă și plină de proteine, alături de familia ta!

    DESCOPERĂ REȚETA
  • Sufleu de spanac

    Sufleu de spanac

    Sufleu de spanac. După mesele încărcate de sărbători, acest preparat este binevenit. În plus, se prepară foarte rapid și este foarte sănătos.

    DESCOPERĂ REȚETA
  • Colțunași prăjiți cu spanac și varză chinezească

    Colțunași prăjiți cu spanac și varză chinezească

    O rețetă asiatică foarte gustoasă.

    DESCOPERĂ REȚETA