Produsul este congelat rapid, nu conține conservanți și nu poate fi recongelat după decongelare.

Spanacul este o explozie de vitamine, minerale și nutrienți. Spanacul tocat Bonduelle este atent selecționat și tocat mărunt, gata de a fi folosit. Este ideal în sufleuri, chifteluțe, supe cremă, tarte, checuri, plăcinte și rulade. Fără a fi decongelat în prealabil, acesta se călește în ulei sau unt timp de aproximativ 8 minute, apoi se condimentează după gust.

greutate netă: 400 g

ingrediente

Spanac tocat. Poate conține urme de țelină.

Acid folic ridicat

Urme de Țelină.

valori nutriționale

pentru 100g o porție de 200g
Energie în (kJ) 80 kJ 161 kJ
Energie (kcal) 19 kcal 38 kcal
Grăsimi (g) 0,2 g 0,4 g
- din care acizi saturati (g) 0,1 g 0,2 g
Glucide (g) 1,6 g 3,2 g
- din care zaharuri (g) 0,5 g 1,0 g
Fibre (g) 1,9 g 3,8 g
Proteine (g) 1,8 g 3,6 g
Sare (g) 0,03 g 0,06 g
Vitamina B9 totală (µg) 69,4 µg 138,8 µg

gătire

Fără a fi decongelat în prealabil, acesta se călește în ulei sau unt timp de aproximativ 8 minute, apoi se condimentează după gust.

păstrare

Frigider (de la 0 la +3°C): 24 de ore. Congelator (- 18°C): până la data înscrisă pe ambalaj. Produsul a fost păstrat la temperatura de - 18°C.

Nu recongelați niciodată un produs decongelat. Produsul nu este potrivit pentru recongelare.

Descoperă rețetele

Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Sote de spanac cu ciuperci

    Sote de spanac cu ciuperci

    Un preparat perfect pentru o cină delicioasă și plină de proteine, alături de familia ta!

  • Spanac cu ou

    Spanac cu ou

    Dacă ai poftă de un mic dejun delicios și sănătos, spanacul cu ou este alegerea perfectă.

  • Sufleu de spanac

    Sufleu de spanac

    Sufleu de spanac. După mesele încărcate de sărbători, acest preparat este binevenit. În plus, se prepară foarte rapid și este foarte sănătos.

Vezi mai multe rețete