Produsul este congelat rapid, nu conține conservanți și nu poate fi recongelat după decongelare.
Spanacul este o explozie de vitamine, minerale și nutrienți. Spanacul tocat Bonduelle este atent selecționat și tocat mărunt, gata de a fi folosit. Este ideal în sufleuri, chifteluțe, supe cremă, tarte, checuri, plăcinte și rulade. Fără a fi decongelat în prealabil, acesta se călește în ulei sau unt timp de aproximativ 8 minute, apoi se condimentează după gust.
Spanac tocat. Poate conține urme de țelină.
Sursă de acid folic
Urme de Țelină.
pentru 100g | o porție de 200g | |
---|---|---|
Energie în (kJ) | 80 kJ | 161 kJ |
Energie (kcal) | 19 kcal | 38 kcal |
Grăsimi (g) | 0,2 g | 0,4 g |
- din care acizi saturati (g) | 0,1 g | 0,2 g |
Glucide (g) | 1,6 g | 3,2 g |
- din care zaharuri (g) | 0,5 g | 1,0 g |
Fibre (g) | 1,9 g | 3,8 g |
Proteine (g) | 1,8 g | 3,6 g |
Sare (g) | 0,03 g | 0,06 g |
Vitamina B9 totală (µg) | 69,4 µg | 139 µg |
Fără a fi decongelat în prealabil, acesta se călește în ulei sau unt timp de aproximativ 8 minute, apoi se condimentează după gust.
Frigider (de la 0 la +3°C): 24 de ore. Congelator (- 18°C): până la data înscrisă pe ambalaj. Produsul a fost păstrat la temperatura de - 18°C.
Nu recongelați niciodată un produs decongelat. Produsul nu este potrivit pentru recongelare.
Descoperă rețetele
Spanac cu ou
Dacă ai poftă de un mic dejun delicios și sănătos, spanacul cu ou este alegerea perfectă.
Plăcintă cu spanac în formă de brăduț
O rețetă delicioasă ce va îmbogăți masa de Crăciun.
Quiche cu mazăre dulce
O rețetă gustoasă și hrănitoare!