Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Roșii umplute cu broccoli, spanac și tofu
Un gust deosebit și o aromă plăcută.
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
150 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
150 g Spanac tocat Bonduelle
8 roșii
1 ardei galben
1 ceapă
400 g tofu
1/4 linguriță turmeric
3 linguri ulei de măsline
Ingrediente pentru 4 persoane
150 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
150 g Spanac tocat Bonduelle
8 roșii
1 ardei galben
1 ceapă
400 g tofu
1/4 linguriță turmeric
3 linguri ulei de măsline
Rețete făcute cu
Broccoli VAPEUR
Pași 1
Încălzim cuptorul la 200 grade Celsius. Într-o tigaie, încălzim două linguri de ulei de măsline. Adăugăm ardeiul și ceapa și prăjim până când devin mai moi.
Pași 2
Fărâmițăm tofu în tigaie și continuăm să sotăm, amestecând. Adăugăm sarea, piperul și spanacul și lăsăm să se gătească aproximativ cinci minute. Luăm de pe foc și lăsăm deoparte pentru a se răci.
Pași 3
Tăiem capetele roșiilor și îndepărtam mijlocul lor. Adăugăm câteva picături de ulei de măsline deasupra roșiilor. Punem sare și piper și umplem fiecare roșie cu compoziția de tofu.
Pași 4
Întro tavă adăugăm restul de ulei de măsline rămas. Punem roșiile în tavă.
Pași 5
Presărăm deasupra roșiilor tofu ras sau bucățele de tofu și băgăm la cuptor pentru 1520 minute sau până când tofu de deasupra roșiilor devine auriu și roșiile devin moi.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Souffle cu spanac
Un souffle delicios care va îmbogăți masa de prânz.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...
Mix gratinat de broccoli, morcovi și con...
Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!