Ciorbă cu legume Bonduelle
Un gust extraordinar și o aromă interesantă.
Ușor
5 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle
400 g carne de pui
2 ouă
200 g smântână
1 ceapă
Sare
Piper
400 g carne de pui
2 ouă
200 g smântână
1 ceapă
Sare
Piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle
400 g carne de pui
2 ouă
200 g smântână
1 ceapă
Sare
Piper
400 g carne de pui
2 ouă
200 g smântână
1 ceapă
Sare
Piper
- Pași 1După ce a fost curățată, spălată și porționată, carnea de pui se pune la fiert în apă cu sare. După ce începe să fiarbă, se adună spuma dacă este nevoie și se adaugă ceapa tăiată mărunt.
- Pași 2După 40-50 de minute de fierbere se adaugă legumele Bonduelle și se mai lasă să fiarbă 10 minute. Se adaugă în ciorbă și smântână amestecată cu gălbenușul de ou.
- Pași 3Se condimentează după gust. Se mai lasă la fiert 2-3 clocote.
- Pași 4Se servește fierbinte. Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Supa cremă de conopidă coaptă cu ciuperci
O nouă abordare a rețetei obișnuite de supă cremă. Gustul legumelor coapte va fi pe placul tuturor persoanelor dragi și va reuși să strângă pe toată lumea la cină.
Descoperă și...