Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Ușor
2 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
400 gr Fasole roşie boabe, Bonduelle
400 gr Fasole verde tăiată Vapeur, Bonduelle
250 gr Fasole albă, Bonduelle
1 ceapă roșie
1 legătură pătrunjel
1 linguriță de zahăr
30 ml oțet
ulei
sare
piper
400 gr Fasole verde tăiată Vapeur, Bonduelle
250 gr Fasole albă, Bonduelle
1 ceapă roșie
1 legătură pătrunjel
1 linguriță de zahăr
30 ml oțet
ulei
sare
piper
Ingrediente pentru 2 persoane
400 gr Fasole roşie boabe, Bonduelle
400 gr Fasole verde tăiată Vapeur, Bonduelle
250 gr Fasole albă, Bonduelle
1 ceapă roșie
1 legătură pătrunjel
1 linguriță de zahăr
30 ml oțet
ulei
sare
piper
400 gr Fasole verde tăiată Vapeur, Bonduelle
250 gr Fasole albă, Bonduelle
1 ceapă roșie
1 legătură pătrunjel
1 linguriță de zahăr
30 ml oțet
ulei
sare
piper
- Pași 1Într-o oală cu apă și sare punem fasolea verde la fiert.
- Pași 2Într-un castron amestecăm boabele de fasole și fasolea verde cu ceapă și pătrunjelul tocat.
- Pași 3Preparăm dressingul amestecând oțetul, zahărul și uleiul. Adaugăm sare și piper. Punem dressingul peste salată și amestecăm.
Descoperă și...