Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Ușor
2 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
400 gr Fasole roşie boabe, Bonduelle
400 gr Fasole verde tăiată Vapeur, Bonduelle
250 gr Fasole albă, Bonduelle
1 ceapă roșie
1 legătură pătrunjel
1 linguriță de zahăr
30 ml oțet
ulei
sare
piper
400 gr Fasole verde tăiată Vapeur, Bonduelle
250 gr Fasole albă, Bonduelle
1 ceapă roșie
1 legătură pătrunjel
1 linguriță de zahăr
30 ml oțet
ulei
sare
piper
Ingrediente pentru 2 persoane
400 gr Fasole roşie boabe, Bonduelle
400 gr Fasole verde tăiată Vapeur, Bonduelle
250 gr Fasole albă, Bonduelle
1 ceapă roșie
1 legătură pătrunjel
1 linguriță de zahăr
30 ml oțet
ulei
sare
piper
400 gr Fasole verde tăiată Vapeur, Bonduelle
250 gr Fasole albă, Bonduelle
1 ceapă roșie
1 legătură pătrunjel
1 linguriță de zahăr
30 ml oțet
ulei
sare
piper
- Pași 1Într-o oală cu apă și sare punem fasolea verde la fiert.
- Pași 2Într-un castron amestecăm boabele de fasole și fasolea verde cu ceapă și pătrunjelul tocat.
- Pași 3Preparăm dressingul amestecând oțetul, zahărul și uleiul. Adaugăm sare și piper. Punem dressingul peste salată și amestecăm.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată cu fasole verde, conopidă, morcovi și broccoli
O viață sănătoasă alături de o salată delicioasă!
Piept de pui cu sos de brânză și legume rustice
Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată familia la masă. Sosul de brânză oferă un plus de savoare unui preparat simplu și rapid.
Supă Minestrone cu dovleac
O rețetă de supă minestrone numai bună de servit la prânz.
Descoperă și...