Supă Minestrone cu dovleac
O rețetă de supă minestrone numai bună de servit la prânz.
Ușor
2 persoane
25 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume Minestrone Mix Bonduelle
50 g parmezan fâșii
375 ml supă de pui
150 g dovleac plăcintar
1/2 țelină
4 linguri ulei măsline
2 lingurițe oregano proaspăt
2 lingurițe cimbru proaspat
1 linguriță chimen uscat
1 linguriță coriandru uscat
apă (opțional)
sare, piper
50 g parmezan fâșii
375 ml supă de pui
150 g dovleac plăcintar
1/2 țelină
4 linguri ulei măsline
2 lingurițe oregano proaspăt
2 lingurițe cimbru proaspat
1 linguriță chimen uscat
1 linguriță coriandru uscat
apă (opțional)
sare, piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume Minestrone Mix Bonduelle
50 g parmezan fâșii
375 ml supă de pui
150 g dovleac plăcintar
1/2 țelină
4 linguri ulei măsline
2 lingurițe oregano proaspăt
2 lingurițe cimbru proaspat
1 linguriță chimen uscat
1 linguriță coriandru uscat
apă (opțional)
sare, piper
50 g parmezan fâșii
375 ml supă de pui
150 g dovleac plăcintar
1/2 țelină
4 linguri ulei măsline
2 lingurițe oregano proaspăt
2 lingurițe cimbru proaspat
1 linguriță chimen uscat
1 linguriță coriandru uscat
apă (opțional)
sare, piper
- Pași 1Tocăm țelina cuburi mici și dovleacul, curățat de coajă, în cuburi mai mari. Tocăm mărunt oregano proaspăt.
- Pași 2Într-o cratiță adâncă, adăugăm uleiul de măsline și îl lăsăm să se încingă puțin, preț de 2-3 minute. Adăugăm amestecul Minestrone mix în cratiță, apoi țelina cuburi și călim totul 5-10 min., amestecând din când în când. Adaugăm supa de pui cât să acopere cantitatea liberă din cratiță. Dacă este necesar, mai adaugăm și apă, în funcție de cât de densă dorim supa. Adaugăm chimenul și coriandrul uscate și mai amestecăm totul, timp de un minut.
- Pași 3Aducem amestecul din cratiță la fierbere. Apoi adăugăm cuburile de dovleac, punem capac cratiței și mai lăsăm la foc mic pentru 10-15 min, până când dovleacul devine moale.
- Pași 4Când dovleacul sa înmuiat, adăugăm ¾ din cantitatea de oregano și cimbru proaspete, păstrând restul pentru servire. Adăugăm fâșiile de parmezan și mai lăsăm circa 23 minute la foc mic, cât să se topească.
- Pași 5Servim cu oregano, cimbru proaspete și optional cu parmezan presărat deasupra.
Descoperă și...