Tarte cu cremă de spanac, legume și ouă de prepeliță
Un aperitiv proaspăt și aspectuos.
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
200 g Spanac tocat Bonduelle
100 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
100 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
100 ml. lapte
400 g făină
100 g smântână
50 g telemea
10 ouă de prepeliță
2 gălbenușuri de găină
150 g unt
1 ardei roșu
100 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
100 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
100 ml. lapte
400 g făină
100 g smântână
50 g telemea
10 ouă de prepeliță
2 gălbenușuri de găină
150 g unt
1 ardei roșu
Ingrediente pentru 4 persoane
200 g Spanac tocat Bonduelle
100 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
100 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
100 ml. lapte
400 g făină
100 g smântână
50 g telemea
10 ouă de prepeliță
2 gălbenușuri de găină
150 g unt
1 ardei roșu
100 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
100 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
100 ml. lapte
400 g făină
100 g smântână
50 g telemea
10 ouă de prepeliță
2 gălbenușuri de găină
150 g unt
1 ardei roșu
- Pași 1Se prepară un aluat din făină, unt, săre, gălbenușuri, lapte. Se frămantă un aluat elastic, care se acoperă cu folie și se dă la rece 30-40 minute.
- Pași 2Se întinde apoi o foaie de cca. 0,5 cm grosime, din care se decupează rondele de aluat, cu care se îmbracă forme de tartă. Se așează într-o tavă și se coc 5-7 minute.
- Pași 3Spanacul se amestecă cu smântână și telemeaua rasă, apoi în fiecare tartă se pune crema de spanac, până la jumătatea formelor de tartă.
- Pași 4În fiecare formă se pun bucăți de morcov, buchețele de broccoli și se sparge câte un ou de prepeliță. Se dă la cuptor până se coagulează oul.
Descoperă și...