Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Tarte cu cremă de spanac, legume și ouă de prepeliță
Un aperitiv proaspăt și aspectuos.
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
200 g Spanac tocat Bonduelle
100 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
100 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
100 ml. lapte
400 g făină
100 g smântână
50 g telemea
10 ouă de prepeliță
2 gălbenușuri de găină
150 g unt
1 ardei roșu
Ingrediente pentru 4 persoane
200 g Spanac tocat Bonduelle
100 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
100 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
100 ml. lapte
400 g făină
100 g smântână
50 g telemea
10 ouă de prepeliță
2 gălbenușuri de găină
150 g unt
1 ardei roșu
Rețete făcute cu
Broccoli VAPEUR
Pași 1
Se prepară un aluat din făină, unt, săre, gălbenușuri, lapte. Se frămantă un aluat elastic, care se acoperă cu folie și se dă la rece 30-40 minute.
Pași 2
Se întinde apoi o foaie de cca. 0,5 cm grosime, din care se decupează rondele de aluat, cu care se îmbracă forme de tartă. Se așează într-o tavă și se coc 5-7 minute.
Pași 3
Spanacul se amestecă cu smântână și telemeaua rasă, apoi în fiecare tartă se pune crema de spanac, până la jumătatea formelor de tartă.
Pași 4
În fiecare formă se pun bucăți de morcov, buchețele de broccoli și se sparge câte un ou de prepeliță. Se dă la cuptor până se coagulează oul.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Souffle cu spanac
Un souffle delicios care va îmbogăți masa de prânz.
Spanac cu ou
Dacă ai poftă de un mic dejun delicios și sănătos, spanacul cu ou este alegerea perfectă.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...