Pui cu Piure din legume verzi
Înlocuiește clasicul piure de cartofi cu nutrienții legumelor verzi, iar prânzul în familie va fi o surpriză delicioasă pentru toți cei dragi.
Mediu
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
400 gr Amestec pentru supă cremă de legume verzi, Bonduelle
500 gr piept de pui
50 gr unt
boia de ardei dulce
sare
piper
500 gr piept de pui
50 gr unt
boia de ardei dulce
sare
piper
Ingrediente pentru 2 persoane
400 gr Amestec pentru supă cremă de legume verzi, Bonduelle
500 gr piept de pui
50 gr unt
boia de ardei dulce
sare
piper
500 gr piept de pui
50 gr unt
boia de ardei dulce
sare
piper
- Pași 1Într-o oală cu apă, fiartă în prealabil, turnăm amestecul de legume verzi de la Bonduelle și îl lăsăm să fiarbă la foc mic pentru aproximativ 10 minute.
- Pași 2Condimentăm pieptul de pui cu sare, piper și boia de ardei dulce și îl preparăm la tigaie, pentru aproximativ 15 minute până se rumenește.
- Pași 3Între timp, scurgem apa din oala cu legumele pregătite la abur, adăugăm untul și pasăm totul cu un blender vertical. Luăm puiul din tigaie, îl porționăm și îl punem în farfurii alături de piure.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Couscous crocant cu șofran și mazăre
O nouă interpretare a ingredientului oriental, couscous, își poate face apariția și în bucătăria ta. Propunem o rețetă perfectă pentru o cină alaturi de prieteni sau familie, ușor de gătit, gustoasă și hrănitoare.
Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci
Delicios și ușor de preparat! O nouă rețetă cu Cerealli Bonduelle
Dorada cu creveți și garnitură de legume
Pregătește în cel mai scurt timp posibil o cină delicioasă cu pește și fructe de mare, asezonată cu o salată de legume.
Descoperă și...