Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci
Delicios și ușor de preparat! O nouă rețetă cu Cerealli Bonduelle
Mediu
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
400 g Cereali cu dovleac și hrișcă Bonduelle
100 g ciuperci Champignon brune
50 g unt
20 g parmezan ras
50 g spanac baby
o ceapă roșie
2 căței de usturoi
câteva frunze de salvie
o lingură de ulei
sare
piper
100 g ciuperci Champignon brune
50 g unt
20 g parmezan ras
50 g spanac baby
o ceapă roșie
2 căței de usturoi
câteva frunze de salvie
o lingură de ulei
sare
piper
Ingrediente pentru 2 persoane
400 g Cereali cu dovleac și hrișcă Bonduelle
100 g ciuperci Champignon brune
50 g unt
20 g parmezan ras
50 g spanac baby
o ceapă roșie
2 căței de usturoi
câteva frunze de salvie
o lingură de ulei
sare
piper
100 g ciuperci Champignon brune
50 g unt
20 g parmezan ras
50 g spanac baby
o ceapă roșie
2 căței de usturoi
câteva frunze de salvie
o lingură de ulei
sare
piper
- Pași 1Ceapa și usturoiul se taie mărunt.
- Pași 2Ciupercile se înjumătățesc.
- Pași 3Ceapa și usturoiul se călesc împreună cu o bucată de unt, după care se adaugă și ciupercile.
- Pași 4Separat călim produsul Cereali cu dovleac și hrișcă Bonduelle.
- Pași 5Deasupra presărăm frunzele de salvie tocate mărunt și ciupercile călite. La final adăugăm o mână de frunze de baby spanac.
- Pași 6În farfurie adăugăm și parmezan ras.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Sote de spanac cu ciuperci
Un preparat perfect pentru o cină delicioasă și plină de proteine, alături de familia ta!
Caracatiță cu legume mediteranene
Bucătăria mediteraneană este acum mai aproape de tine cu ajutorul amestecului de legume Mediteranean de la Bonduelle.
Salată cu hrișcă, dovleac și brânză
Alege această rețetă pentru un prânz plin de nutrienți.
Descoperă și...