Ciupercile în sos de roșii reprezintă mai mult decât un simplu sos!
Produsul este potrivit atât pentru folosirea la mâncărurile calde, cât și consumat rece, putând fi utilizat într-o multitudine de feluri: garnitură, tartinat sau parte din felul principal. Simplu, delicios și versatil, în rețete cu paste, orez, pe o felie de pâine sau ca preparat simplu. Ciupercile feliate și legumele în sos de roșii reprezintă soluția perfectă pentru o masă rapidă și gustoasă. Bucurați-vă de feliile de ciuperci într-un sos aromat de legume, perfecte pentru orice moment al zilei.
ingrediente
valori nutriționale
gătire
păstrare
Descoperă rețetele
Spaghete cu sos roșu, bacon și ciuperci
Rețetă simplă de spaghete cu bacon, ciuperci și sos de roșii pentru toată familia!
Ruladă cu ciuperci și ficăței
O rețetă Bonduelle pentru cele mai rafinate gusturi.
Piept de pui cu sos de brânză și legume rustice
Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată familia la masă. Sosul de brânză oferă un plus de savoare unui preparat simplu și rapid.