Ouă coapte pe pat de broccoli
Un mic dejun special, plin de vitamine și proteine!
Dificil
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1/2 pungă (200 g) Broccoli Vapeur Bonduelle
4 ouă
50 g unt
1 linguriță amestec de ierburi de Provence
Sare după gust
4 ouă
50 g unt
1 linguriță amestec de ierburi de Provence
Sare după gust
Ingrediente pentru 4 persoane
1/2 pungă (200 g) Broccoli Vapeur Bonduelle
4 ouă
50 g unt
1 linguriță amestec de ierburi de Provence
Sare după gust
4 ouă
50 g unt
1 linguriță amestec de ierburi de Provence
Sare după gust
- Pași 1Pune broccoli în apă caldă sărată și lasă să fiarbă aproximativ 2-3 minute, scurge apoi aproape complet de apă și amestecă cu mixerul până când se omogenizează și trece printr-o sită fină.
- Pași 2Separă albușurile de gălbenușuri. Sărează puțin jumătate din albușuri și amestecă-le cu mixerul până când se îngroașă. Amestecă cu grijă albușul bătut cu piureul de broccoli.
- Pași 3Pune pe hârtie de copt unsă în prealabil cu unt 4 porții de piure și presară ierburile aromate deasupra. În fiecare porție de piure fă o mică adâncitură și introdu în cuptorul încins în prealabil la 180°C pentru 5-7 minute.
- Pași 4Scoate din cuptor, adaugă gălbenușurile în centrul fiecărei porții de broccoli și introdu la cuptor încă 3 minute.
- Pași 5Servește direct de pe hârtia de copt, mutândule cu grijă pe farfurie.
Sfaturi în bucătărie
Un mic dejun special, plin de vitamine și proteine
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Brioșă cu broccoli și chorizo
Preparate delicioase pentru orice ocazie!
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Pâine prăjită cu cremă de broccoli
Un aperitiv delicios, gătit cu ușurință cu produsele Bonduelle.
Descoperă și...