Mâncare de fasole albă cu ciolan
Bucură-te de magia sărbătorilor de iarnă cu o rețetă tradițională, bogată în fibre și proteine, pentru o dietă echilibrată.
Ușor
2 persoane
45 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
800 g Fasole albă Bonduelle
500 g ciolan afumat
400 g roșii în conservă
1 ardei roșu
1 ceapă albă
rozmarin
ulei
sare
piper
500 g ciolan afumat
400 g roșii în conservă
1 ardei roșu
1 ceapă albă
rozmarin
ulei
sare
piper
Ingrediente pentru 2 persoane
800 g Fasole albă Bonduelle
500 g ciolan afumat
400 g roșii în conservă
1 ardei roșu
1 ceapă albă
rozmarin
ulei
sare
piper
500 g ciolan afumat
400 g roșii în conservă
1 ardei roșu
1 ceapă albă
rozmarin
ulei
sare
piper
- Pași 1Calim ceapa și ardeiul.
- Pași 2Când legumele s-au înmuiat, adăugăm roșiile în conservă.
- Pași 3Adăugăm fasolea. Condimentăm cu rozmarin, sare și piper.
- Pași 4Feliem ciolanul afumat și îl rumenim pe grătarul în care am adăugat în prealabil câteva picături de ulei.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Somon la cuptor cu mix de fasole
O combinație sănătoasă și gustoasă de fasole verde și galbenă cu somon și sos pesto! Un preparat ideal pentru o cină ușoară!
Rigatoni cu fasole albă
O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.
Salată la borcan cu fasole galbenă
O gustare minunată pentru birou sau picnic!
Descoperă și...