Somon la cuptor cu mix de fasole
O combinație sănătoasă și gustoasă de fasole verde și galbenă cu somon și sos pesto! Un preparat ideal pentru o cină ușoară!
Ușor
2 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
200 g Fasole păstăi galbenă și verde Duet Mix Bonduelle
200 g somon
2 morcovi
2 legături de pătrunjel
2 cepe
2 roșii
50 g unt
30 g parmezan
20 g muguri de pin
2 căței usturoi
1/2 cană stoc de legume
1 lime
1 lingură ulei de măsline
Sare
Piper
200 g somon
2 morcovi
2 legături de pătrunjel
2 cepe
2 roșii
50 g unt
30 g parmezan
20 g muguri de pin
2 căței usturoi
1/2 cană stoc de legume
1 lime
1 lingură ulei de măsline
Sare
Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
200 g Fasole păstăi galbenă și verde Duet Mix Bonduelle
200 g somon
2 morcovi
2 legături de pătrunjel
2 cepe
2 roșii
50 g unt
30 g parmezan
20 g muguri de pin
2 căței usturoi
1/2 cană stoc de legume
1 lime
1 lingură ulei de măsline
Sare
Piper
200 g somon
2 morcovi
2 legături de pătrunjel
2 cepe
2 roșii
50 g unt
30 g parmezan
20 g muguri de pin
2 căței usturoi
1/2 cană stoc de legume
1 lime
1 lingură ulei de măsline
Sare
Piper
- Pași 1Pentru început, tăiem pătrunjelul mărunt, usturoiul în feliuțe și ceapa cubulețe, dăm morcovii printr-o răzătoare, tăiem roșiile cubulețe și parmezanul în felii.
- Pași 2Facem un sos pesto din pătrunjel, parmezan, ceapă, muguri de pin, puțin ulei de măsline și zeama de la o lime, pe care le amestecăm într-un blender până obținem o consistență cremoasă.
- Pași 3Separat, ungem somonul cu sosul pesto și îl introducem la cuptor la 190°C timp de 15 minute.
- Pași 4Întro tigaie încinsă adaugăm untul, uleiul, apoi ceapa tocată, morcovul ras, puțină sare și piper, apoi adăugăm stocul de legume, fasolea păstăi și după 5 minute roșiile cubulețe. Lăsăm să fiarbă timp de 15–20 minute până fasolea este fiartă complet.
Sfaturi în bucătărie
Putem înlocui mugurii de pin cu nuci pentru sosul pesto. Și pentru un plus de vitamina C, putem adăuga pătrunjel din belșug. De asemenea, putem adăuga pentru decorul farfuriei și câteva felii de ridiche.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Piept de pui cu sos de brânză și legume rustice
Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată familia la masă. Sosul de brânză oferă un plus de savoare unui preparat simplu și rapid.
Piept de pui cu fasole verde și orz la cuptor
Surprinde-i pe cei dragi cu o nouă rețetă bogată în proteine.
Fasole la cuptor cu fenicul, bacon și cârnați
Surprinde-i pe cei dragi cu o rețetă delicioasă de fasole la cuptor, un gust unic oferit de combinația de legume și cârnații picanți asezonați cu bacon.
Descoperă și...