Pinterest

Rigatoni cu fasole albă

O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole albă boabe Bonduelle

1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

1 borcan de smântână

500 g rigatoni

Ceapă verde

Sare și piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole albă boabe Bonduelle

1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

1 borcan de smântână

500 g rigatoni

Ceapă verde

Sare și piper
  1. Pași 1
    Tocăm mărunt ceapa și o amestecăm cu o linguriță de ulei de măsline.
  2. Pași 2
    Adaugăm ciupercile și fasolea albă, apoi încălzim conținutul câteva minute. Adăugăm smântâna și asezonăm.
  3. Pași 3
    Gătim rigatoni în conformitate cu instrucțiunile de pe pachet. Aranjăm farfuriile, presărăm ceapa verde tăiată rondele și servim.