Pinterest

Fasole verde cu roșii şi brânză feta

O adevărată experiență culinară!
Mediu
4 persoane
12 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
300 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

6 roşii mari suculente

100 g brânză feta

1 lingură ulei de măsline

6 frunze proaspete de busuioc

Sare

Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
300 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

6 roşii mari suculente

100 g brânză feta

1 lingură ulei de măsline

6 frunze proaspete de busuioc

Sare

Piper
  1. Pași 1
    Fierbem fasolea verde Vapeur timp de 3 minute. Între timp, ne ocupăm de tăierea roșiilor în bucăți mari, peste care adăugăm cuburi de brânza feta, ulei de măsline, sare și piper.
  2. Pași 2
    Amestecăm bine, dar cu grijă să nu sfărâmăm prea tare ingredientele.
  3. Pași 3
    La final punem fasolea bine scursă. Pentru un plus de culoare garnisim cu frunze de busuioc tăiate grosier.

Sfaturi în bucătărie

Pentru o savoare mediteraneană putem adăuga câteva măsline verzi sau kalamata și o linguriță de capere.