Fasole verde cu roșii şi brânză feta
O adevărată experiență culinară!
Mediu
4 persoane
12 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
300 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
6 roşii mari suculente
100 g brânză feta
1 lingură ulei de măsline
6 frunze proaspete de busuioc
Sare
Piper
6 roşii mari suculente
100 g brânză feta
1 lingură ulei de măsline
6 frunze proaspete de busuioc
Sare
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
300 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
6 roşii mari suculente
100 g brânză feta
1 lingură ulei de măsline
6 frunze proaspete de busuioc
Sare
Piper
6 roşii mari suculente
100 g brânză feta
1 lingură ulei de măsline
6 frunze proaspete de busuioc
Sare
Piper
- Pași 1Fierbem fasolea verde Vapeur timp de 3 minute. Între timp, ne ocupăm de tăierea roșiilor în bucăți mari, peste care adăugăm cuburi de brânza feta, ulei de măsline, sare și piper.
- Pași 2Amestecăm bine, dar cu grijă să nu sfărâmăm prea tare ingredientele.
- Pași 3La final punem fasolea bine scursă. Pentru un plus de culoare garnisim cu frunze de busuioc tăiate grosier.
Sfaturi în bucătărie
Pentru o savoare mediteraneană putem adăuga câteva măsline verzi sau kalamata și o linguriță de capere.
Descoperă și...