Fasole verde cu usturoi și parmezan
O rețetă pregătită de Jamila!
Mediu
2 persoane
5 Minute
Mediu
 Ingrediente
pentru 2 persoane
2 conserve (800 g) Fasole verde fină, întreagă Bio Bonduelle
50 g parmezan
3 căței usturoi
2 linguri unt
2 linguri ulei
Sare
Piper
50 g parmezan
3 căței usturoi
2 linguri unt
2 linguri ulei
Sare
Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
2 conserve (800 g) Fasole verde fină, întreagă Bio Bonduelle
50 g parmezan
3 căței usturoi
2 linguri unt
2 linguri ulei
Sare
Piper
50 g parmezan
3 căței usturoi
2 linguri unt
2 linguri ulei
Sare
Piper
- Pași 1Scurgem fasolea verde Bio Bonduelle de lichid și o lăsăm să stea aprox. 5 minute.
- Pași 2Între timp, topim untul într-o tigaie împreună cu uleiul, adăugăm cățeii de usturoi răzuiți și îi gătim pentru 2-3 minute cât să-și elibereze aroma.
- Pași 3Adăugăm fasolea scursă, condimentăm cu sare și piper și gătim pentru maximum 2 minute.
- Pași 4Scoatem fasolea de pe foc, adăugăm parmezan după gust și servim! Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute 
- Coquelet la cuptor cu fasole verde și sos de muștar- O rețetă savuroasă! 
- Fasole verde cu bulgur și carne de porc- Am intrat in bucătăria armeană, iar din fasolea verde gătită împreună cu carne, bulgur și condimente rezultă un preparat gustos și sățios! 
- Piept de pui cu fasole verde și orz la cuptor- Surprinde-i pe cei dragi cu o nouă rețetă bogată în proteine. 
Descoperă și...

















