Fasole verde cu usturoi și parmezan
O rețetă pregătită de Jamila!
Mediu
2 persoane
5 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
2 conserve (800 g) Fasole verde fină, întreagă Bio Bonduelle
50 g parmezan
3 căței usturoi
2 linguri unt
2 linguri ulei
Sare
Piper
50 g parmezan
3 căței usturoi
2 linguri unt
2 linguri ulei
Sare
Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
2 conserve (800 g) Fasole verde fină, întreagă Bio Bonduelle
50 g parmezan
3 căței usturoi
2 linguri unt
2 linguri ulei
Sare
Piper
50 g parmezan
3 căței usturoi
2 linguri unt
2 linguri ulei
Sare
Piper
- Pași 1Scurgem fasolea verde Bio Bonduelle de lichid și o lăsăm să stea aprox. 5 minute.
- Pași 2Între timp, topim untul într-o tigaie împreună cu uleiul, adăugăm cățeii de usturoi răzuiți și îi gătim pentru 2-3 minute cât să-și elibereze aroma.
- Pași 3Adăugăm fasolea scursă, condimentăm cu sare și piper și gătim pentru maximum 2 minute.
- Pași 4Scoatem fasolea de pe foc, adăugăm parmezan după gust și servim! Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Pui cu Piure din legume verzi
Înlocuiește clasicul piure de cartofi cu nutrienții legumelor verzi, iar prânzul în familie va fi o surpriză delicioasă pentru toți cei dragi.
Fasole verde cu bulgur și carne de porc
Am intrat in bucătăria armeană, iar din fasolea verde gătită împreună cu carne, bulgur și condimente rezultă un preparat gustos și sățios!
Dorada cu creveți și garnitură de legume
Pregătește în cel mai scurt timp posibil o cină delicioasă cu pește și fructe de mare, asezonată cu o salată de legume.
Descoperă și...