Cartofi umpluți
O rețetă delicioasă pentru întreaga familie.
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 căni Broccoli VAPEUR Bonduelle
2 căni Ciuperci feliate Bonduelle
4 cartofi mari
1/2 cană lapte
1 lingură unt
2 linguri ceapă verde
1 lingură pătrunjel
2 linguri parmezan
2 căni Ciuperci feliate Bonduelle
4 cartofi mari
1/2 cană lapte
1 lingură unt
2 linguri ceapă verde
1 lingură pătrunjel
2 linguri parmezan
Ingrediente pentru 4 persoane
2 căni Broccoli VAPEUR Bonduelle
2 căni Ciuperci feliate Bonduelle
4 cartofi mari
1/2 cană lapte
1 lingură unt
2 linguri ceapă verde
1 lingură pătrunjel
2 linguri parmezan
2 căni Ciuperci feliate Bonduelle
4 cartofi mari
1/2 cană lapte
1 lingură unt
2 linguri ceapă verde
1 lingură pătrunjel
2 linguri parmezan
- Pași 1Încălzim cuptorul la 190 de grade Celsius. Înțepăm fiecare cartofi cu furculița, de câteva ori și îi punem într-o tavă și îi băgăm la cuptor pentru aproximativ 10 minute sau până când furculița intră ușor. După ce sunt gata cartofii, îi scoatem și îi tăiem pe jumătate.
- Pași 2Scobim cu o lingură și scoatem miezul, astfel încât să rămână pentru a susține umplutura.
- Pași 3Amestecăm miezul cu lapte, unt, sare și piper până se omogenizează și adăugăm ciupercile, broccoli, ceapa verde și pătrunjelul, iar apoi amestecăm din nou.
- Pași 4Umplem fiecare jumătate de cartof cu compoziția de legume și presărăm parmezan și băgăm la cuptor pentru 20 minute.
Descoperă și...