Cartofi umpluți
O rețetă delicioasă pentru întreaga familie.
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 căni Broccoli VAPEUR Bonduelle
2 căni Ciuperci feliate Bonduelle
4 cartofi mari
1/2 cană lapte
1 lingură unt
2 linguri ceapă verde
1 lingură pătrunjel
2 linguri parmezan
2 căni Ciuperci feliate Bonduelle
4 cartofi mari
1/2 cană lapte
1 lingură unt
2 linguri ceapă verde
1 lingură pătrunjel
2 linguri parmezan
Ingrediente pentru 4 persoane
2 căni Broccoli VAPEUR Bonduelle
2 căni Ciuperci feliate Bonduelle
4 cartofi mari
1/2 cană lapte
1 lingură unt
2 linguri ceapă verde
1 lingură pătrunjel
2 linguri parmezan
2 căni Ciuperci feliate Bonduelle
4 cartofi mari
1/2 cană lapte
1 lingură unt
2 linguri ceapă verde
1 lingură pătrunjel
2 linguri parmezan
- Pași 1Încălzim cuptorul la 190 de grade Celsius. Înțepăm fiecare cartofi cu furculița, de câteva ori și îi punem într-o tavă și îi băgăm la cuptor pentru aproximativ 10 minute sau până când furculița intră ușor. După ce sunt gata cartofii, îi scoatem și îi tăiem pe jumătate.
- Pași 2Scobim cu o lingură și scoatem miezul, astfel încât să rămână pentru a susține umplutura.
- Pași 3Amestecăm miezul cu lapte, unt, sare și piper până se omogenizează și adăugăm ciupercile, broccoli, ceapa verde și pătrunjelul, iar apoi amestecăm din nou.
- Pași 4Umplem fiecare jumătate de cartof cu compoziția de legume și presărăm parmezan și băgăm la cuptor pentru 20 minute.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Supă cremă de legume verzi cu parmezan
Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduelle.
Salată de mazăre cu cartofi de primăvară
O alegere apetisantă și sățioasă, ce poate fi consumată ca o gustare sau ca și garnitură.
Descoperă și...