Ouă coapte pe pat de broccoli
Un mic dejun special, plin de vitamine și proteine!
Dificil
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1/2 pungă (200 g) Broccoli Vapeur Bonduelle
4 ouă
50 g unt
1 linguriță amestec de ierburi de Provence
Sare după gust
4 ouă
50 g unt
1 linguriță amestec de ierburi de Provence
Sare după gust
Ingrediente pentru 4 persoane
1/2 pungă (200 g) Broccoli Vapeur Bonduelle
4 ouă
50 g unt
1 linguriță amestec de ierburi de Provence
Sare după gust
4 ouă
50 g unt
1 linguriță amestec de ierburi de Provence
Sare după gust
- Pași 1Pune broccoli în apă caldă sărată și lasă să fiarbă aproximativ 2-3 minute, scurge apoi aproape complet de apă și amestecă cu mixerul până când se omogenizează și trece printr-o sită fină.
- Pași 2Separă albușurile de gălbenușuri. Sărează puțin jumătate din albușuri și amestecă-le cu mixerul până când se îngroașă. Amestecă cu grijă albușul bătut cu piureul de broccoli.
- Pași 3Pune pe hârtie de copt unsă în prealabil cu unt 4 porții de piure și presară ierburile aromate deasupra. În fiecare porție de piure fă o mică adâncitură și introdu în cuptorul încins în prealabil la 180°C pentru 5-7 minute.
- Pași 4Scoate din cuptor, adaugă gălbenușurile în centrul fiecărei porții de broccoli și introdu la cuptor încă 3 minute.
- Pași 5Servește direct de pe hârtia de copt, mutândule cu grijă pe farfurie.
Sfaturi în bucătărie
Un mic dejun special, plin de vitamine și proteine
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
- DESCOPERĂ REȚETA
Brioșă cu broccoli și chorizo
Preparate delicioase pentru orice ocazie!
- DESCOPERĂ REȚETA
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
- DESCOPERĂ REȚETA
Pâine prăjită cu cremă de broccoli
Un aperitiv delicios, gătit cu ușurință cu produsele Bonduelle.
Descoperă și...
















