Vită cu fasole boabe în sos curry
O rețetă minunată pentru cina luată acasă!
Mediu
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă (400 g) fasole alba Cannellini Vapeur Bonduelle
300 g pulpă vită
1 ardei gras roșu
1 ardei gras verde
1 ceapă roșie
1 lipie libaneză
100 ml supă bază de legume
10 ml vin alb
1 ardei iute roșu
puțin ulei
câteva fire de cimbrișor
boia dulce
ierburi aromatice
300 g pulpă vită
1 ardei gras roșu
1 ardei gras verde
1 ceapă roșie
1 lipie libaneză
100 ml supă bază de legume
10 ml vin alb
1 ardei iute roșu
puțin ulei
câteva fire de cimbrișor
boia dulce
ierburi aromatice
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă (400 g) fasole alba Cannellini Vapeur Bonduelle
300 g pulpă vită
1 ardei gras roșu
1 ardei gras verde
1 ceapă roșie
1 lipie libaneză
100 ml supă bază de legume
10 ml vin alb
1 ardei iute roșu
puțin ulei
câteva fire de cimbrișor
boia dulce
ierburi aromatice
300 g pulpă vită
1 ardei gras roșu
1 ardei gras verde
1 ceapă roșie
1 lipie libaneză
100 ml supă bază de legume
10 ml vin alb
1 ardei iute roșu
puțin ulei
câteva fire de cimbrișor
boia dulce
ierburi aromatice
- Pași 1Fierbem pulpa de vită (pentru un gust mai intens, putem să o fierbem alături de morcovi, țelină și ceapă).
- Pași 2Tocăm ceapa roșie, o călim în ulei, apoi adăugăm ardeiul gras tăiat în cuburi medii. Adăugăm carnea de vită fiartă înainte, tăiată cubulețe și o stropim cu vin alb, după care lăsăm 3 minute să iasă vaporii de alcool și asezonăm. Adăugăm supa în care a fiert carnea de vită și lasăm să fiarbă din nou, la foc mediu.
- Pași 3Adăugăm fasolea albă Cannellini Vapeur, boia dulce și cimbrișorul. Lăsăm 5 minute cât să se amestece aromele între ele. Servim cu o lipie prăjită într-o tigaie cu puțin ulei, boia și ierburi aromate.
Descoperă și...












