Supă minestrone cu spanac

O supă de legume delicioasă cu fasole roșie și spanac
Mediu
2 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
150 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle

1 conservă (200 g) Fasole roșie boabe Bonduelle

100 g paste scurte

2 căni (400 ml) stoc de legume

3 linguri ulei de măsline

3 linguri parmezan ras

1 cutie roșii cubulețe

1 păstârnac mare

2 morcovi

2 cartofi

1 ceapă roșie

4 frunze busuioc proaspăt

3 frunze leuștean

2 frunze de dafin

sare, piper
Ingrediente pentru 2 persoane
150 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle

1 conservă (200 g) Fasole roșie boabe Bonduelle

100 g paste scurte

2 căni (400 ml) stoc de legume

3 linguri ulei de măsline

3 linguri parmezan ras

1 cutie roșii cubulețe

1 păstârnac mare

2 morcovi

2 cartofi

1 ceapă roșie

4 frunze busuioc proaspăt

3 frunze leuștean

2 frunze de dafin

sare, piper
  1. Pași 1
    Tăiem morcovii și păstârnacul julien lung și mai gros, mărunțim usturoiul, leușteanul, busuiocul și ceapa, tăiem cartofii cuburi și radem parmezanul.
  2. Pași 2
    Călim într-o oală cu puțin ulei ceapa, păstârnacul și morcovii timp de 5 minute. Condimentăm cu sare, piper, punem stocul și lăsăm la fiert 15 minute, după care adăugăm 2 frunze de dafin, leuștean, busuioc, paste, cartofi. După 10 minute punem spanacul, roșiile cuburi și fasolea roșie scursă și lăsăm pentru încă 10-15 minute pe foc să se combine gusturile.
  3. Pași 3
    Putem presăra parmezanul după ce oprim focul.
Sfaturi în bucătărie
Putem servi supa atât caldă cât și rece, cu decor de busuioc proaspăt.