Supă minestrone cu spanac
O supă de legume delicioasă cu fasole roșie și spanac
Mediu
2 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
150 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
1 conservă (200 g) Fasole roșie boabe Bonduelle
100 g paste scurte
2 căni (400 ml) stoc de legume
3 linguri ulei de măsline
3 linguri parmezan ras
1 cutie roșii cubulețe
1 păstârnac mare
2 morcovi
2 cartofi
1 ceapă roșie
4 frunze busuioc proaspăt
3 frunze leuștean
2 frunze de dafin
sare, piper
1 conservă (200 g) Fasole roșie boabe Bonduelle
100 g paste scurte
2 căni (400 ml) stoc de legume
3 linguri ulei de măsline
3 linguri parmezan ras
1 cutie roșii cubulețe
1 păstârnac mare
2 morcovi
2 cartofi
1 ceapă roșie
4 frunze busuioc proaspăt
3 frunze leuștean
2 frunze de dafin
sare, piper
Ingrediente pentru 2 persoane
150 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
1 conservă (200 g) Fasole roșie boabe Bonduelle
100 g paste scurte
2 căni (400 ml) stoc de legume
3 linguri ulei de măsline
3 linguri parmezan ras
1 cutie roșii cubulețe
1 păstârnac mare
2 morcovi
2 cartofi
1 ceapă roșie
4 frunze busuioc proaspăt
3 frunze leuștean
2 frunze de dafin
sare, piper
1 conservă (200 g) Fasole roșie boabe Bonduelle
100 g paste scurte
2 căni (400 ml) stoc de legume
3 linguri ulei de măsline
3 linguri parmezan ras
1 cutie roșii cubulețe
1 păstârnac mare
2 morcovi
2 cartofi
1 ceapă roșie
4 frunze busuioc proaspăt
3 frunze leuștean
2 frunze de dafin
sare, piper
- Pași 1Tăiem morcovii și păstârnacul julien lung și mai gros, mărunțim usturoiul, leușteanul, busuiocul și ceapa, tăiem cartofii cuburi și radem parmezanul.
- Pași 2Călim într-o oală cu puțin ulei ceapa, păstârnacul și morcovii timp de 5 minute. Condimentăm cu sare, piper, punem stocul și lăsăm la fiert 15 minute, după care adăugăm 2 frunze de dafin, leuștean, busuioc, paste, cartofi. După 10 minute punem spanacul, roșiile cuburi și fasolea roșie scursă și lăsăm pentru încă 10-15 minute pe foc să se combine gusturile.
- Pași 3Putem presăra parmezanul după ce oprim focul.
Sfaturi în bucătărie
Putem servi supa atât caldă cât și rece, cu decor de busuioc proaspăt.
Descoperă și...