Produsul este congelat rapid, nu conține conservanți și nu poate fi recongelat după decongelare.
Spanacul este o explozie de vitamine, minerale și nutrienți. Spanacul frunze întregi Bonduelle este atent selecționat pentru a oferi doar cele mai proaspete și curate frunze și este ideal în ciorbe, salate, checuri, plăcinte și rulade. Fără a fi decongelat în prealabil, acesta se călește în ulei sau unt timp de aproximativ 8 minute, apoi se condimentează după gust.
greutate netă: 400 g
ingrediente
valori nutriționale
gătire
păstrare
Descoperă rețetele
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Sote de spanac cu ciuperci
Un preparat perfect pentru o cină delicioasă și plină de proteine, alături de familia ta!
Spanac cu ou
Dacă ai poftă de un mic dejun delicios și sănătos, spanacul cu ou este alegerea perfectă.
Cartofi copți umpluți cu spanac și verdeață
O rețetă rapidă pentru o seară frumoasă în familie.
Vezi mai multe rețete