Tacos cu porumb și fasole roșie
Foi de tacos proaspete, alături de un mix texan de porumb și fasole roșie, pun bazele unui preparat delicios pentru o seară mexicană alături de cei dragi.
Mediu
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
340 g Amestec de legume Texas Mix GOLD Bonduelle
200 ml Roșii tocate în bulion
2 căței de usturoi
2 ridichi
1 ceapă roșie
1 avocado
1 ardei iute
1/2 ceapă albă
foi de tacos
sos picant
oțet
ulei de măsline
chimen pudră
boia
coriandru
sare
piper
200 ml Roșii tocate în bulion
2 căței de usturoi
2 ridichi
1 ceapă roșie
1 avocado
1 ardei iute
1/2 ceapă albă
foi de tacos
sos picant
oțet
ulei de măsline
chimen pudră
boia
coriandru
sare
piper
Ingrediente pentru 2 persoane
340 g Amestec de legume Texas Mix GOLD Bonduelle
200 ml Roșii tocate în bulion
2 căței de usturoi
2 ridichi
1 ceapă roșie
1 avocado
1 ardei iute
1/2 ceapă albă
foi de tacos
sos picant
oțet
ulei de măsline
chimen pudră
boia
coriandru
sare
piper
200 ml Roșii tocate în bulion
2 căței de usturoi
2 ridichi
1 ceapă roșie
1 avocado
1 ardei iute
1/2 ceapă albă
foi de tacos
sos picant
oțet
ulei de măsline
chimen pudră
boia
coriandru
sare
piper
- Pași 1Într-o tigaie punem la sotat ceapa albă, usturoiul și roșiile tocate în bulion, timp de 5 minute. Ulterior, adăugăm amestecul de porumb și fasole roșie, și condimentăm totul cu ardeiul iute tocat în prealabil, chimen, boia, sos picant, sare și piper.
- Pași 2Într-un pahar înalt adăugăm șalota, usturoiul, coriandrul, peste care adăugăm oțet, ulei de măsline și sare, și benduim totul până devine o pastă cremoasă.
- Pași 3Din compoziția pregătită la tigaie, adăugăm în foile de tacos alături de felii de avocado, ridichi și o lingură de sos pesto.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Orez în stil spaniol cu chorizo și pui
Bucătăria mexicană, plină de culoare și savoare, vine acum și în casa ta prin intermediul mixului Spaniol cu orez de la Bonduelle. Încearcă și tu rețeta noastră și lasă-te inspirat de bucătăria spaniolă.
Salată picantă de creveți și porumb cu vinaigretă de lime
Zilele de vară ne indeamnă să mâncăm mai multe salate, iar fructele de mare ne asigură aportul proteic al unei mese. Salata picantă cu creveți și porumb, va putea să reprezinte prânzul tău în această perioadă călduroasă.
Toast cu avocado şi porumb
Un starter sănătos pentru un prânz copios.
Descoperă și...