Supă de legume și piept de pui
O rețetă sănătoasă și simplă de supă cu legume și pui de la Bonduelle pentru toată familia ta.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume pentru supa cremă de conopidă de la Bonduelle
100 g Fasole verde păstăi Bonduelle
100 g Fasole galbenă foarte fină, păstăi rotunde, tăiate, VAPEUR Bonduelle
3 litri apă
250 g piept pui
1 ardei roșu
5 g sare de bucătărie
5 g vegeta
100 g Fasole verde păstăi Bonduelle
100 g Fasole galbenă foarte fină, păstăi rotunde, tăiate, VAPEUR Bonduelle
3 litri apă
250 g piept pui
1 ardei roșu
5 g sare de bucătărie
5 g vegeta
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume pentru supa cremă de conopidă de la Bonduelle
100 g Fasole verde păstăi Bonduelle
100 g Fasole galbenă foarte fină, păstăi rotunde, tăiate, VAPEUR Bonduelle
3 litri apă
250 g piept pui
1 ardei roșu
5 g sare de bucătărie
5 g vegeta
100 g Fasole verde păstăi Bonduelle
100 g Fasole galbenă foarte fină, păstăi rotunde, tăiate, VAPEUR Bonduelle
3 litri apă
250 g piept pui
1 ardei roșu
5 g sare de bucătărie
5 g vegeta
- Pași 1Pentru început, spălăm bine pieptul de pui. Îl tăiem cubulețe. Punem carnea la fiert în apă cu sare și periodic luăm spuma care se formează.
- Pași 2În momentul în care pieptul de pui a fiert, adăugăm amestecul de legume de la Bonduelle. Lăsăm compoziția să fiarbă încă 10 minute aproximativ.
- Pași 3La sfârșit, adăugăm în supă vegeta. Adăugăm sare după gust. Supa de legume cu piept de pui este gata. Poftă bună!
Descoperă și...