Sote de mazăre cu fasole verde, prosciutto și cruton pâine
O rețetă perfectă pentru o masă în familie.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
100 g Mazăre verde boabe Bonduelle
100 g Fasole verde fină, întreagă BIO Bonduelle
4 felii de prosciutto
100 ml. roșii în bulion
4 bruschete pâine
Sare
Ulei de măsline
1 ceapă mică
80 g zahăr brun
100 ml. oțet balsamic
Piper
100 g Fasole verde fină, întreagă BIO Bonduelle
4 felii de prosciutto
100 ml. roșii în bulion
4 bruschete pâine
Sare
Ulei de măsline
1 ceapă mică
80 g zahăr brun
100 ml. oțet balsamic
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
100 g Mazăre verde boabe Bonduelle
100 g Fasole verde fină, întreagă BIO Bonduelle
4 felii de prosciutto
100 ml. roșii în bulion
4 bruschete pâine
Sare
Ulei de măsline
1 ceapă mică
80 g zahăr brun
100 ml. oțet balsamic
Piper
100 g Fasole verde fină, întreagă BIO Bonduelle
4 felii de prosciutto
100 ml. roșii în bulion
4 bruschete pâine
Sare
Ulei de măsline
1 ceapă mică
80 g zahăr brun
100 ml. oțet balsamic
Piper
- Pași 1Se taie ceapa julien și se călește cu puțin ulei de măsline.
- Pași 2Se adaugă apoi fasolea verde și mazărea din conservă, roșiile în bulion, sare, piper, se lasă să scadă. După ce s-a lăsat la răcit, se bagă compoziția în feliile de prosciutto.
- Pași 3Bruschetele de pâine se taie și se bagă la cuptorul încins la 180 de grade, timp de 2 minute.
- Pași 4Între timp, pregătim reductia de oțet balsamic: zahărul brun se topește, se amestecă cu oțetul balsamic și se lasă să fiarbă la foc mic, până devine o cremă. Se ornează cu crutoanele de pâine și reducția de oțet balsamic. Poftă bună!
Descoperă și...