Șalău de Nil în crustă de cereale cu legume
Șalău de Nil în crustă de cereale cu legume și sos de lămâie.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
1 conservă (200 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
2 morcovi
50 g porumb
100 g fasole verde
100 g ardei roșu
2-4 linguri ulei de măsline
2 ouă
200 g cereale
Sare
100 ml. iaurt
1 lămâie
300 ml. ulei de porumb
100 g făină
Piper
1 conservă (200 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
2 morcovi
50 g porumb
100 g fasole verde
100 g ardei roșu
2-4 linguri ulei de măsline
2 ouă
200 g cereale
Sare
100 ml. iaurt
1 lămâie
300 ml. ulei de porumb
100 g făină
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
1 conservă (200 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
2 morcovi
50 g porumb
100 g fasole verde
100 g ardei roșu
2-4 linguri ulei de măsline
2 ouă
200 g cereale
Sare
100 ml. iaurt
1 lămâie
300 ml. ulei de porumb
100 g făină
Piper
1 conservă (200 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
2 morcovi
50 g porumb
100 g fasole verde
100 g ardei roșu
2-4 linguri ulei de măsline
2 ouă
200 g cereale
Sare
100 ml. iaurt
1 lămâie
300 ml. ulei de porumb
100 g făină
Piper
- Pași 1Fileurile de șalău se condimentează cu sare și piper, se trec prin făină, ou, cereale și se prăjesc în uleiul de porumb, până devin aurii.
- Pași 2Legumele se curăță, se toacă și se fierb 5-10 minute. Apoi se scurg, se călesc în uleiul de măsline și se condimentează cu sare și piper.
- Pași 3Pentru sos, avem nevoie de un sfert de lămâie stoarsă, trei sferturi de lămâie fără coajă, tăiată cubulețe, iaurt, sare și piper și ulei de măsline.
- Pași 4Se amestecă și se servește alături de legume și pește. Poftă bună!
Descoperă și...