Salată cu năut şi cartofi dulci
Un dish potrivit pentru o dietă vegetală proteică!
Mediu
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
Cartofi dulci și năut:
1 conservă (65 g) Năut Bonduelle
2 cartofi dulci potriviți ca mărime
2 linguri ulei de măsline
2 linguri cu tahini
1 lingură de drojdie uscată
1 linguriță chimen
un vârf de lingură pulbere de chilli
un vârf de lingură de curry
sare și piper după gust
Ingrediente salată:
1 avocado tăiat în 4
1 salată verde mică
câteva frunze de salată Romaine
microplante ridiche roșie
Dresing de salată:
câteva fire de pătrunjel tocat sau coriandru verde
1 cățel de usturoi tocat
1 lingură de muștar
3 linguri cu ulei de măsline
3 linguri cu tahini
2 linguri sirop de arțar
zeama de la o lămâie
sare și piper după gust
1 conservă (65 g) Năut Bonduelle
2 cartofi dulci potriviți ca mărime
2 linguri ulei de măsline
2 linguri cu tahini
1 lingură de drojdie uscată
1 linguriță chimen
un vârf de lingură pulbere de chilli
un vârf de lingură de curry
sare și piper după gust
Ingrediente salată:
1 avocado tăiat în 4
1 salată verde mică
câteva frunze de salată Romaine
microplante ridiche roșie
Dresing de salată:
câteva fire de pătrunjel tocat sau coriandru verde
1 cățel de usturoi tocat
1 lingură de muștar
3 linguri cu ulei de măsline
3 linguri cu tahini
2 linguri sirop de arțar
zeama de la o lămâie
sare și piper după gust
Ingrediente pentru 2 persoane
Cartofi dulci și năut:
1 conservă (65 g) Năut Bonduelle
2 cartofi dulci potriviți ca mărime
2 linguri ulei de măsline
2 linguri cu tahini
1 lingură de drojdie uscată
1 linguriță chimen
un vârf de lingură pulbere de chilli
un vârf de lingură de curry
sare și piper după gust
Ingrediente salată:
1 avocado tăiat în 4
1 salată verde mică
câteva frunze de salată Romaine
microplante ridiche roșie
Dresing de salată:
câteva fire de pătrunjel tocat sau coriandru verde
1 cățel de usturoi tocat
1 lingură de muștar
3 linguri cu ulei de măsline
3 linguri cu tahini
2 linguri sirop de arțar
zeama de la o lămâie
sare și piper după gust
1 conservă (65 g) Năut Bonduelle
2 cartofi dulci potriviți ca mărime
2 linguri ulei de măsline
2 linguri cu tahini
1 lingură de drojdie uscată
1 linguriță chimen
un vârf de lingură pulbere de chilli
un vârf de lingură de curry
sare și piper după gust
Ingrediente salată:
1 avocado tăiat în 4
1 salată verde mică
câteva frunze de salată Romaine
microplante ridiche roșie
Dresing de salată:
câteva fire de pătrunjel tocat sau coriandru verde
1 cățel de usturoi tocat
1 lingură de muștar
3 linguri cu ulei de măsline
3 linguri cu tahini
2 linguri sirop de arțar
zeama de la o lămâie
sare și piper după gust
- Pași 1Preîncălzim cuptorul la 200-220 de grade.
- Pași 2Tăiem cartofii dulci în sferturi de felii.
- Pași 3Amestecăm tahini, uleiul de măsline, chimenul, sarea, piperul, chilli, curry și drojdia uscată. Adăugăm această compoziție peste cartofii dulci și amestecăm bine după care introducem totul într-o tavă la cuptor și se ține cam 20 de minute la gătit.
- Pași 4Scoatem tava din cuptor și adaugăm și năutul peste cartofii dulci și se mai lasă încă 20 25 de minute la cuptor.
- Pași 5Facem o mixtură prin amestecarea ingredientelor de la dressingul de salată.
- Pași 6Într-un castron adăugăm bucățile de salată, cartofii dulci, năutul, bucățile de avocado și adăugăm dressingul și ornăm totul cu microplante.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Bărcuțe de cartofi dulci cu năut
Gustos și hrănitor! O rețetă potrivită pentru un prânz in familie.
Falafel din sfeclă roșie
Un deliciu din Orientul Mijlociu pe farfuria ta la micul dejun.
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.
Descoperă și...