Roșii umplute cu orez și fasole roșie
O masă tradițională reinterpretată.
Mediu
2 persoane
50 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
200 g fasole roșie Bonduelle
6 roșii mari
120 g orez arborio
100 g parmezan
150 g baby spanac
10 capere
1 ceapă roșie
1/2 lămâie
2 căței usturoi
3 linguri muguri de pin
5 frunze de salată verde
1 mână de rucola
2 legături pătrunjel
busuioc frunze
2 linguri ulei de măsline extravirgin
6 roșii mari
120 g orez arborio
100 g parmezan
150 g baby spanac
10 capere
1 ceapă roșie
1/2 lămâie
2 căței usturoi
3 linguri muguri de pin
5 frunze de salată verde
1 mână de rucola
2 legături pătrunjel
busuioc frunze
2 linguri ulei de măsline extravirgin
Ingrediente pentru 2 persoane
200 g fasole roșie Bonduelle
6 roșii mari
120 g orez arborio
100 g parmezan
150 g baby spanac
10 capere
1 ceapă roșie
1/2 lămâie
2 căței usturoi
3 linguri muguri de pin
5 frunze de salată verde
1 mână de rucola
2 legături pătrunjel
busuioc frunze
2 linguri ulei de măsline extravirgin
6 roșii mari
120 g orez arborio
100 g parmezan
150 g baby spanac
10 capere
1 ceapă roșie
1/2 lămâie
2 căței usturoi
3 linguri muguri de pin
5 frunze de salată verde
1 mână de rucola
2 legături pătrunjel
busuioc frunze
2 linguri ulei de măsline extravirgin
- Pași 1Tăiem mărunt ceapa roșie, pătrunjelul și usturoiul. Scobim roșiile și păstrăm miezul lor. Punem la fiert orezul arborio în funcție de timpul menționat pe eticheta produsului.
- Pași 2Facem sosul pesto din pătrunjel, usturoi, rucola, frunze de busuioc, muguri de pin, puțin ulei de măsline extravirgin, zeamă de lămâie, parmezan, salată verde pe care le amestecăm într-un blender. Acesta va da o pată de culoare preparatului și o aromă delicioasă.
- Pași 3Într-o tigaie călim în puțin ulei baby spanacul și ceapa roșie, adăugăm orezul arborio pre-fiert, fasolea roșie scursă în prealabil de surplusul de lichid, caperele, parmezanul și miezul de la roșii.
- Pași 4Umplem roșiile cu acest amestec și le introducem la cuptorul încălzit în prealabil la 180°C timp de 25 de minute
Descoperă și...