Ragu în pâine cu fasole roșie
O rețetă gustoasă pentru întreaga familie.
Mediu
4 persoane
150 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (430 g) PERUANA, Fasole roşie boabe în sos tomat picant Bonduelle
1 conservă (310 g) Porumb dulce boabe Chilli GOLD Bonduelle
2 cepe
500 g carne de vită tăiată cubulețe
1 ardei roșu
Fulgi de chilli
300 ml. sos de roșii
4 buc. de pâine rotundă de casă
1 conservă (310 g) Porumb dulce boabe Chilli GOLD Bonduelle
2 cepe
500 g carne de vită tăiată cubulețe
1 ardei roșu
Fulgi de chilli
300 ml. sos de roșii
4 buc. de pâine rotundă de casă
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (430 g) PERUANA, Fasole roşie boabe în sos tomat picant Bonduelle
1 conservă (310 g) Porumb dulce boabe Chilli GOLD Bonduelle
2 cepe
500 g carne de vită tăiată cubulețe
1 ardei roșu
Fulgi de chilli
300 ml. sos de roșii
4 buc. de pâine rotundă de casă
1 conservă (310 g) Porumb dulce boabe Chilli GOLD Bonduelle
2 cepe
500 g carne de vită tăiată cubulețe
1 ardei roșu
Fulgi de chilli
300 ml. sos de roșii
4 buc. de pâine rotundă de casă
- Pași 1Tăiem și călim ceapa și ardeiul roșu, după care adăugăm carnea de vită tăiatăa cubulețe. Le condimentăm cu sare, piper, fulgii de chilli și le lăsăm la flacără mare. Turnăm sosul de roșii peste carne și, timp de două ore, lăsăm la foc mic până când vita este rumenită. Din când în când, putem adăuga puțină apă, ca să nu se prindă.
- Pași 2Înainte cu 15 minute de final, adăugăm fasolea roșie în sos tomat Peruana și 1/2 de conservă porumb Gold Chilli.
- Pași 3Tăiem partea superioara a pâinii sub formă de capac, scoatem miezul astfel încât să rămână un strat de 1.5 - 2 cm în interior și o așezăm în cuptorul fierbinte cca. 10 minute. Pâinile ușor rumenite nu vor absorbi sosul ragu. Punem conținutul în pâine.
Descoperă și...