Piftie cu legume
Descoperă o rețetă delicioasă, într-o formă reinterpretată, vegetariană!
Mediu
2 persoane
180 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
200 g mazăre Vapeur Bonduelle
200 g morcovi tineri extra-fini Bonduelle
150 g porumb super dulce GOLD Bonduelle
30 g gelatină
1 ardei gras roșu
1 păstârnac
1 ceapă
1 căpățână usturoi
1 legătură pătrunjel
200 g morcovi tineri extra-fini Bonduelle
150 g porumb super dulce GOLD Bonduelle
30 g gelatină
1 ardei gras roșu
1 păstârnac
1 ceapă
1 căpățână usturoi
1 legătură pătrunjel
Ingrediente pentru 2 persoane
200 g mazăre Vapeur Bonduelle
200 g morcovi tineri extra-fini Bonduelle
150 g porumb super dulce GOLD Bonduelle
30 g gelatină
1 ardei gras roșu
1 păstârnac
1 ceapă
1 căpățână usturoi
1 legătură pătrunjel
200 g morcovi tineri extra-fini Bonduelle
150 g porumb super dulce GOLD Bonduelle
30 g gelatină
1 ardei gras roșu
1 păstârnac
1 ceapă
1 căpățână usturoi
1 legătură pătrunjel
- Pași 1Tăiem în cubulețe păstârnacul, ardeiul gras, ceapa și morcovii și le punem la fiert în 3 l de apă fierbinte. Pentru un plus de gust, adăugăm sare, piper și usturoi pisat.
- Pași 2După ce au fiert legumele, strecurăm supa, apoi adăugăm în acest lichid gelatina dizolvată în puțină apă caldă de la supă. Punem supa strecurată pe plită până dă în clocot, adăugăm patrunjel și gustăm dacă mai are nevoie de un plus de usturoi.
- Pași 3Luăm 2 boluri în care vom servi piftia și le vom decora cu puțină mazăre, porumb, morcovi feliați, ardei gras, păstârnac și pătrunjel. Adăugăm supa până la nivelul bolului și apoi le dăm la rece în frigider timp de 3-4 ore.
Descoperă și...