Pinterest

Mazăre minune

Mazărea este în sine o minune a naturii, o combinație inedită de elemente nutritive și gust unic.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

400 g pulpă de porc

100 g roșii

1 lămâie

2 căței Usturoi

Măsline

Ulei

Mărar

Sare

Piper

Boia iute
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

400 g pulpă de porc

100 g roșii

1 lămâie

2 căței Usturoi

Măsline

Ulei

Mărar

Sare

Piper

Boia iute
  1. Pași 1
    Pulpa de porc se spală, se șterge, se curăță de pielițe și se taie cubulețe, apoi se condimentează cu sare, boia, piper și se stropește cu zeama de lămâie. Mazărea se clătește sub un jet de apă.
  2. Pași 2
    Într-o tigaie cu ulei se pune carnea la călit, până se albește pe toate părțile, apoi se adaugă usturoiul tăiat felii.
  3. Pași 3
    Când carnea e aproape gata, se adaugă mazărea, feliuțe de lămâie și măsline, apoi se pune puțină apă și se mai ține pe foc până ce aceasta scade.
  4. Pași 4
    Se servește pe felii de roșii, presărate cu sare, piper și mărar tocat.