Mâncare de ciuperci cu cartofi
Un preparat special, ce merită încercat!
Mediu
4 persoane
50 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 borcane (560 g) Ciuperci întregi Bonduelle
2 cartofi
2 vinete
2 cepe roșii
500 ml lapte migdale
1 l apă
3 linguri muștar boabe franțuzesc
3 linguri bulion
3 linguri ulei de măsline
2 linguri pastă curry
coriandru proaspăt
salvie
1 linguriță pudră curry
2 stele de anason
fulgi de sare neagră
sare, piper
2 cartofi
2 vinete
2 cepe roșii
500 ml lapte migdale
1 l apă
3 linguri muștar boabe franțuzesc
3 linguri bulion
3 linguri ulei de măsline
2 linguri pastă curry
coriandru proaspăt
salvie
1 linguriță pudră curry
2 stele de anason
fulgi de sare neagră
sare, piper
Ingrediente pentru 4 persoane
2 borcane (560 g) Ciuperci întregi Bonduelle
2 cartofi
2 vinete
2 cepe roșii
500 ml lapte migdale
1 l apă
3 linguri muștar boabe franțuzesc
3 linguri bulion
3 linguri ulei de măsline
2 linguri pastă curry
coriandru proaspăt
salvie
1 linguriță pudră curry
2 stele de anason
fulgi de sare neagră
sare, piper
2 cartofi
2 vinete
2 cepe roșii
500 ml lapte migdale
1 l apă
3 linguri muștar boabe franțuzesc
3 linguri bulion
3 linguri ulei de măsline
2 linguri pastă curry
coriandru proaspăt
salvie
1 linguriță pudră curry
2 stele de anason
fulgi de sare neagră
sare, piper
- Pași 1Tăiem mărunt ceapa roșie, vinetele și cartofii în cuburi.
- Pași 2Călim într-o tigaie wok în puțin ulei ceapa roșie, după care adăugăm vânăta, ciupercile, cartofii și 1 l de apă. Asezonăm cu sare și piper. Lăsăm să fiarbă timp de 10 minute, încercăm cartofii dacă sunt fierți.
- Pași 3Adăugăm apoi laptele de migdale și condimentăm cu pastă curry, muștar franțuzesc, coriandru proaspăt și stele de anason. La sfârșit adăugăm și bulionul.
Descoperă și...