Pinterest

Ardei umpluți cu orez și legume

Un preparat vegetarian și foarte sățios, potrivit pentru masa de seară!
Mediu
4 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) ciuperci felii Bonduelle

200 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

150 g Linte Bonduelle

100 g orez cu bob lung

300 g roșii cubulețe conservă

200 g mozzarella

500 ml stoc de legume

3 linguri ulei de măsline

4 ardei grași

10 roșii mici

1 ardei iute

1 ceapă roșie

4 căței de usturoi

2 legături mărar

2 crenguțe rozmarin

1 vârf de linguriță cimbru

sare, piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) ciuperci felii Bonduelle

200 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

150 g Linte Bonduelle

100 g orez cu bob lung

300 g roșii cubulețe conservă

200 g mozzarella

500 ml stoc de legume

3 linguri ulei de măsline

4 ardei grași

10 roșii mici

1 ardei iute

1 ceapă roșie

4 căței de usturoi

2 legături mărar

2 crenguțe rozmarin

1 vârf de linguriță cimbru

sare, piper

Rețete făcute cu

Linte VapeurLinte Vapeur
  1. Pași 1
    Pregătim ingredientele. Tocăm mărunt: ceapa roșie, usturoiul, ciupercile și mărarul și dăm pe răzătoare mozzarella. Continuăm să tăiem morcovii și ardeiul iute.
  2. Pași 2
    Luăm ardeii grași și le tăiem partea de sus, capacul și îndepărtăm semințele.
  3. Pași 3
    Într-o tigaie punem ulei și călim ceapa și usturoiul la foc mediu, adăugând după gust, sare și piper. Adăugăm treptat: ardeiul iute, orezul, stocul de legume și după 7 minute punem morcovii, lintea și ciupercile, rozmarin, mărar, cimbru. Când se absoarbe lichidul, adăugăm roșiile cubulețe din conservă și mai lăsăm pe foc 2 minute.
  4. Pași 4
    Umplem ardeii grași pregătiți la pasul 2 cu amestecul din tigaie, adăugăm mozzarella și puțin mărar, după care punem capacul la loc.
  5. Pași 5
    Așezăm toți ardeii întro tavă în care punem stoc de legume, roșii cuburi, câteva crenguțe de cimbrișor și le dam la cuptor pentru aproximativ 50 minute.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Supă cremă de dovleac și morcov cu crumble de parmezan

    Supă cremă de dovleac și morcov cu crumble de parmezan

    O rețetă delicioasă și hrănitoare cu dovleac, acest ingredient senzațional specific toamnei.

  • Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci

    Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci

    Delicios și ușor de preparat! O nouă rețetă cu Cerealli Bonduelle

  • Lasagna rulată cu ciuperci și brânză

    Lasagna rulată cu ciuperci și brânză

    Dacă vă place lasagna, atunci această rețetă își va face locul în bucătăria ta. Rulourile de lasagna cu ciuperci, o alegere ideală pentru cina cu cei dragi.