Cotlet de berbecuț cu legume provensal
Pregătești o cină specială? Amestecul de legume Provencal, este potrivit ca și garnitura pentru un cotlet de berbecuț, delicios și suculent.
Mediu
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
400 gr Amestec de legume Provensal, Bonduelle
300 gr cotlet de berbec
50 gr unt
50 ml vin roșu
amidon de porumb
amestec ierburi
rozmarin
cimbru
usturoi
zahăr
ulei de măsline
sare
piper
300 gr cotlet de berbec
50 gr unt
50 ml vin roșu
amidon de porumb
amestec ierburi
rozmarin
cimbru
usturoi
zahăr
ulei de măsline
sare
piper
Ingrediente pentru 2 persoane
400 gr Amestec de legume Provensal, Bonduelle
300 gr cotlet de berbec
50 gr unt
50 ml vin roșu
amidon de porumb
amestec ierburi
rozmarin
cimbru
usturoi
zahăr
ulei de măsline
sare
piper
300 gr cotlet de berbec
50 gr unt
50 ml vin roșu
amidon de porumb
amestec ierburi
rozmarin
cimbru
usturoi
zahăr
ulei de măsline
sare
piper
- Pași 1Într-o tigaie cu puțin ulei gătim mixul de legume, pe care îl condimentăm cu amestec de ierburi aromatice, sare și piper. Lăsăm să se gătească pentru aproximativ 10 minute.
- Pași 2Condimentăm cotletul de berbecut cu sare și piper, și îl gătim într-o tigaie în care adăugăm ulei, usturoi, cimbru, rozmarin și unt. Amestecăm usor totul pentru ca berbecutul să absoarba toate aromele adăugate, și turnăm vin roșu pentru a fi mai suculent.
- Pași 3Într-o tigaie înaltă, turnăm zeama obtinută de la carnea deja gătită, peste care adăugăm zahăr, amidon de porumb, și amestecăm continuu la foc mic, până se îngroașă.
- Pași 4Pe o farfurie adăugăm mixul de legume, cotletul de berbecut și sosul pregătit anterior, iar cina poate fi servită.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Creveți Teriyaki cu broccoli și conopidă
Bucătăria asiatică te va surprinde din nou cu o rețetă simplă și gustoasă. Te invităm să încerci mixul de legume Imperial, alături de creveții frgezi, înveliți într-un sos dulce și aromat.
Orez în stil spaniol cu chorizo și pui
Bucătăria mexicană, plină de culoare și savoare, vine acum și în casa ta prin intermediul mixului Spaniol cu orez de la Bonduelle. Încearcă și tu rețeta noastră și lasă-te inspirat de bucătăria spaniolă.
Pește în tigaie în sos de unt și broccoli
Nu știi cu ce să îi surprinzi la cină pe cei dragi? Ei bine, un file de pește alaturi de buchețelele delicioase de broccoli, este întotdeauna o idee excelentă pentru o masă rapidă și sănătoasă.
Descoperă și...