Paste mediteraneene
O porție de paste gustose asezonate cu un mix complex de legume mediteraneene!
Mediu
4 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (700 g) Amestec de legume pentru tigaie Mediteraneean Bonduelle
500 g paste
200 g telemea de vacă cu conținut redus de grăsime
30 g parmezan ras
200 g roșii cuburi
100 g măsline fără sâmburi
2 linguri ulei de măsline
2-3 legături ceapă verde
4-5 căței de usturoi
piper verde măcinat
piper negru măcinat
sare
500 g paste
200 g telemea de vacă cu conținut redus de grăsime
30 g parmezan ras
200 g roșii cuburi
100 g măsline fără sâmburi
2 linguri ulei de măsline
2-3 legături ceapă verde
4-5 căței de usturoi
piper verde măcinat
piper negru măcinat
sare
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (700 g) Amestec de legume pentru tigaie Mediteraneean Bonduelle
500 g paste
200 g telemea de vacă cu conținut redus de grăsime
30 g parmezan ras
200 g roșii cuburi
100 g măsline fără sâmburi
2 linguri ulei de măsline
2-3 legături ceapă verde
4-5 căței de usturoi
piper verde măcinat
piper negru măcinat
sare
500 g paste
200 g telemea de vacă cu conținut redus de grăsime
30 g parmezan ras
200 g roșii cuburi
100 g măsline fără sâmburi
2 linguri ulei de măsline
2-3 legături ceapă verde
4-5 căței de usturoi
piper verde măcinat
piper negru măcinat
sare
- Pași 1Umplem o oală cu apă și o punem la fiert la foc mare. Când apa ajunge la fierbere, adaugăm puțină sare și în mai puțin de 1 minut adaugăm pastele și amestecăm ușor, din când în când, până la terminarea procesului de fierbere (vezi pe pachet timpul de fierbere indicat).
- Pași 2Între timp pregătim legumele. Tăiem ceapa mărunt, brânza, măslinele. Într-o cratiță cu puțin ulei, călim ceapa la foc mic peste care adăugam amestecul de legume pentru tigaie Mediteraneean Bonduelle și lăsăm 4 minute să se gătească al dente. Adăugăm usturoiul felii, măslinele și sosul de roșii, condimentăm cu piper și mai lăsăm 4 minute pe foc.
- Pași 3Strecurăm pastele, gustăm pentru a verifica că s-au fiert conform preferințelor personale. În farfurie adâncă, punem pastele, amestecul de legume deasupra și pe marginea farfuriei câteva bucăți de telemea de vacă tăiată cuburi. Presărăm cu parmezan ras.
Sfaturi în bucătărie
Timpul de fierbere al pastelor variază în funcție de tipul de paste ales, însă în general, durează între 5 și 12 minute.
Descoperă și...