Pinterest

Gratin cu broccoli, praz și ciupercuțe

Un amestec delicios de praz, broccoli, șuncă, telemea și ciupercuțe!
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Broccoli VAPEUR Bonduelle

1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

1 fir praz

2 căței usturoi

350 g șuncă de curcan

150 g telemea

6 ouă

1 legătură de pătrunjel

100 g unt

1 lingură cu făină

1/2 linguriță cu sare

200 g cașcaval afumat

4 linguri cu smântână

4 linguri cu piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Broccoli VAPEUR Bonduelle

1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

1 fir praz

2 căței usturoi

350 g șuncă de curcan

150 g telemea

6 ouă

1 legătură de pătrunjel

100 g unt

1 lingură cu făină

1/2 linguriță cu sare

200 g cașcaval afumat

4 linguri cu smântână

4 linguri cu piper
  1. Pași 1
    Prazul se curăță, se spală și se taie rondele. Șunca se taie cubulețe.
  2. Pași 2
    Ciupercile se scurg de zeamă. Ouăle se bat bine cu un praf de sare, se adaugă smântâna, lingura de făină și pătrunjelul tocat mărunt.
  3. Pași 3
    Adăugăm un strat de șuncă, apoi buchețelele de broccoli.
  4. Pași 4
    Așezăm din loc în loc câte o ciupercuță.
  5. Pași 5
    După aproximativ 30 minute, scoatem tava de la cuptor și radem cașcavalul afumat pe deasupra, apoi dăm din nou la cuptor, până când cașcavalul începe să facă o crustă ușor închisă la culoare.

Sfaturi în bucătărie

Acest fel de mâncare se servește cald, se poate adăuga o lingură de smântână deasupra, în momentul servirii.