Pinterest

Salată de valeriană cu ciuperci, feta și nuci

O salată cremoasă și aromată. Rețeta ideală pentru un prânz copios!
Ușor
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
150 g Ciuperci întregi Bonduelle

50 g brânză feta

1/2 ceapă roșie

1/2 rodie

50 g valeriană

10 g miere

10 g muștar

3 lingurițe ulei de măsline

miez de nucă

sare și piper
Ingrediente pentru 2 persoane
150 g Ciuperci întregi Bonduelle

50 g brânză feta

1/2 ceapă roșie

1/2 rodie

50 g valeriană

10 g miere

10 g muștar

3 lingurițe ulei de măsline

miez de nucă

sare și piper
  1. Pași 1
    Tocăm ceapa.
  2. Pași 2
    Într-un bol adăugăm frunzele de valeriană, ceapa tocată, boabele de rodie și brânza feta mărunțită.
  3. Pași 3
    Presărăm nuci.
  4. Pași 4
    Adăugăm dressingul.