Brioșe cu ciuperci și cașcaval
O rețetă pregătită de Jamila!
Ușor
2 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
300 g făină
300 g lapte bătut
100 g cașcaval
80 g unt topit
10 g praf de copt
2 fire ceapă verde
1/2 legătură pătrunjel
1 linguriță boia
1 ardei copt
1 ou
Sare
Piper
300 g făină
300 g lapte bătut
100 g cașcaval
80 g unt topit
10 g praf de copt
2 fire ceapă verde
1/2 legătură pătrunjel
1 linguriță boia
1 ardei copt
1 ou
Sare
Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
300 g făină
300 g lapte bătut
100 g cașcaval
80 g unt topit
10 g praf de copt
2 fire ceapă verde
1/2 legătură pătrunjel
1 linguriță boia
1 ardei copt
1 ou
Sare
Piper
300 g făină
300 g lapte bătut
100 g cașcaval
80 g unt topit
10 g praf de copt
2 fire ceapă verde
1/2 legătură pătrunjel
1 linguriță boia
1 ardei copt
1 ou
Sare
Piper
- Pași 1Scurgem ciupercile de lichid și le tăiem în sferturi. Le punem într-un bol încăpător, adăugăm peste ele laptele bătut, untul topit și oul și amestecăm bine totul.
- Pași 2Adăugăm și ceapa verde, pătrunjelul, ardeiul copt și cașcavalul pe care le incorporăm bine. Adăugăm faina, praful de copt, boiaua dulce, 1 linguriță de sare și piper, după gust.
- Pași 3Amestecăm bine și punem compoziția într-o tavă pentru brioșe unsă bine cu ulei și le punem în cuptorul preîncălzit la 170°C pentru aproximativ 25-30 de minute.
- Pași 4Le lăsăm să se răcească în tavă pentru încă 30 de minute și se pot servi. Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
- DESCOPERĂ REȚETA
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.
- DESCOPERĂ REȚETA
Fusili cu ciuperci și spanac
Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.
- DESCOPERĂ REȚETA
Noodles cu creveți, ciuperci felii și spanac
O rețetă spectaculoasă!
Descoperă și...
















