Ficat de pui cu mazăre Bonduelle
Ficat de pui cu legume. Absolut delicios!
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
850 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
50 g ceapă
30 g bulion
20 g amidon
30 g unt
500 ml. apă
500 g ficat de pui
50 g ceapă
30 g bulion
20 g amidon
30 g unt
500 ml. apă
500 g ficat de pui
Ingrediente pentru 4 persoane
850 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
50 g ceapă
30 g bulion
20 g amidon
30 g unt
500 ml. apă
500 g ficat de pui
50 g ceapă
30 g bulion
20 g amidon
30 g unt
500 ml. apă
500 g ficat de pui
- Pași 1Ficatul se pune într-o cratiță cu unt și se înăbușă 10 minute, după care se pune într-o altă cratiță amidonul, bulionul, sarea, piperul, apa și se face un sos, care se fierbe 15 minute.
- Pași 2Se adaugă mazărea, după care se continuă încă 15 minute fierberea. Poftă bună!
- Pași 3-
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
- DESCOPERĂ REȚETA
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.
- DESCOPERĂ REȚETA
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
- DESCOPERĂ REȚETA
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.
Descoperă și...








.webp)
.webp)






