Chifteluțe mexicane
O rețetă inedită pentru momente savuroase.
Mediu
4 persoane
170 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (430 g) MEXICANA, Fasole roşie boabe cu porumb dulce în sos tomat picant Bonduelle
1 ceapă
150 g risotto
150 ml. vin alb sec
500 ml. suc de roșii
2 căţei de usturoi
Sare, piper, nucșoară, busuioc
2 ouă
Pesmet
Ulei pentru gătit
1 ceapă
150 g risotto
150 ml. vin alb sec
500 ml. suc de roșii
2 căţei de usturoi
Sare, piper, nucșoară, busuioc
2 ouă
Pesmet
Ulei pentru gătit
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (430 g) MEXICANA, Fasole roşie boabe cu porumb dulce în sos tomat picant Bonduelle
1 ceapă
150 g risotto
150 ml. vin alb sec
500 ml. suc de roșii
2 căţei de usturoi
Sare, piper, nucșoară, busuioc
2 ouă
Pesmet
Ulei pentru gătit
1 ceapă
150 g risotto
150 ml. vin alb sec
500 ml. suc de roșii
2 căţei de usturoi
Sare, piper, nucșoară, busuioc
2 ouă
Pesmet
Ulei pentru gătit
- Pași 1Tăiem ceapa mărunt și strivim usturoiul. Călim cele doua ingrediente în puțin ulei de masline, apoi adăugăm orezul. Când boabele de orez capătă un aspect opac, adăugăm vinul alb și îl lăsăm să se absoarbă.
- Pași 2Amestecăm conținutul și adăugăm sucul de roșii în 3 tranșe, una câte una, doar atunci când lichidul este aproape absorbit.
- Pași 3După ultima tranșă, adăugăm 1/2 de conservă Mexicana Fasole Roșie cu porumb în sos de chilli. Condimentăm după gust cu sare, piper și nucșoară. Gustăm, iar dacă orezul pare prea tare, îl mai lăsăm puțin la foc Și adăugăm puțin busuioc. Când conținutul se răcește, se lasă la frigider 1-2 ore.
- Pași 4Odată răcit, facem chifteluțe cu diametrul de 56 cm în jurul unei bile de mozzarela. Trecem chiftelele prin pesmet, ouă și făină, dupa care le prăjim în ulei pâna se rumenesc. Poftă bună!
Descoperă și...












