Chec cu ciuperci și spanac
Vă recomand un aperitiv delicios, care îi va încânta pe musafiri.
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
150 g Ciuperci întregi Bonduelle
150 g Spanac frunze întregi Bonduelle
60 ml. ulei de masline
3 ouă de găină întregi
150 g șuncă de curcan
50 g parmezan
100 ml. lapte
200 g făină de grâu
1 plic praf de copt
1 linguriță sare
1 praf piper
1/2 linguriță nucșoară
1 legătură mărar
1 legatură pătrunjel
150 g Spanac frunze întregi Bonduelle
60 ml. ulei de masline
3 ouă de găină întregi
150 g șuncă de curcan
50 g parmezan
100 ml. lapte
200 g făină de grâu
1 plic praf de copt
1 linguriță sare
1 praf piper
1/2 linguriță nucșoară
1 legătură mărar
1 legatură pătrunjel
Ingrediente pentru 4 persoane
150 g Ciuperci întregi Bonduelle
150 g Spanac frunze întregi Bonduelle
60 ml. ulei de masline
3 ouă de găină întregi
150 g șuncă de curcan
50 g parmezan
100 ml. lapte
200 g făină de grâu
1 plic praf de copt
1 linguriță sare
1 praf piper
1/2 linguriță nucșoară
1 legătură mărar
1 legatură pătrunjel
150 g Spanac frunze întregi Bonduelle
60 ml. ulei de masline
3 ouă de găină întregi
150 g șuncă de curcan
50 g parmezan
100 ml. lapte
200 g făină de grâu
1 plic praf de copt
1 linguriță sare
1 praf piper
1/2 linguriță nucșoară
1 legătură mărar
1 legatură pătrunjel
- Pași 1Pentru început, pregătești ingredientele. Tai cubulețe ciupercile și șunca. Dacă folosești spanac congelat, îl scurgi de apă. Dacă folosești spanac proaspăt, îl opărești 1 minut, apoi îl pui în apă foarte rece, pentru a-și menține culoarea, după care îl scurgi și îl pui în blender la tocat.
- Pași 2Amesteci făina cu praful de copt. Într-un vas, mixezi ouăle câteva minute, până își măresc volumul. Adaugi spanacul, uleiul, sarea, nucșoara și piperul. Oprești mixerul și cu o spatulă încorporezi parmezanul și făina cernută, împreună cu praful de copt, alternând cu laptele când aluatul se îngroașă. Repeți procedeul până se termină făina.
- Pași 3Peste compoziția rezultată adaugi ciupercile, șunca și verdeața. Amesteci încet, până se încorporează.
- Pași 4Tapetezi o formă de chec cu hârtie de copt și torni compoziția. Dai tava la cuptor, la foc mediu, pentru circa 40 de minute.
- Pași 5Lași să se răcorească și servești checul. Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
- DESCOPERĂ REȚETA
Souffle cu spanac
Un souffle delicios care va îmbogăți masa de prânz.
- DESCOPERĂ REȚETA
Spanac cu ou
Dacă ai poftă de un mic dejun delicios și sănătos, spanacul cu ou este alegerea perfectă.
- DESCOPERĂ REȚETA
Noodles cu creveți, ciuperci felii și spanac
O rețetă spectaculoasă!
Descoperă și...








.webp)







