Tocană indiană cu cartofi și mazăre (Aloo matar)
O rețetă pregătită de Jamila!
Mediu
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
200 g Mazăre verde boabe Bio Bonduelle
600 g cartofi
30 g ghimbir
3-4 căței usturoi
3-4 linguri ulei
2 roșii decojite
2 ardei iuți
1 ceapă tocată mărunt
1 lingură boia dulce
1 linguriță curcuma
1/2 linguriță garam masala
1/2 linguriță chimion
1/2 legătură pătrunjel
Puțină sare
600 g cartofi
30 g ghimbir
3-4 căței usturoi
3-4 linguri ulei
2 roșii decojite
2 ardei iuți
1 ceapă tocată mărunt
1 lingură boia dulce
1 linguriță curcuma
1/2 linguriță garam masala
1/2 linguriță chimion
1/2 legătură pătrunjel
Puțină sare
Ingrediente pentru 4 persoane
200 g Mazăre verde boabe Bio Bonduelle
600 g cartofi
30 g ghimbir
3-4 căței usturoi
3-4 linguri ulei
2 roșii decojite
2 ardei iuți
1 ceapă tocată mărunt
1 lingură boia dulce
1 linguriță curcuma
1/2 linguriță garam masala
1/2 linguriță chimion
1/2 legătură pătrunjel
Puțină sare
600 g cartofi
30 g ghimbir
3-4 căței usturoi
3-4 linguri ulei
2 roșii decojite
2 ardei iuți
1 ceapă tocată mărunt
1 lingură boia dulce
1 linguriță curcuma
1/2 linguriță garam masala
1/2 linguriță chimion
1/2 legătură pătrunjel
Puțină sare
- Pași 1Într-un mini robot de bucătărie punem roșiile decojite împreună cu usturoiul și ghimbirul și le mărunțim foarte bine.
- Pași 2Punem uleiul într-o tigaie preîncălzită, adăugăm ceapa și o gătim până se înmoaie. Adăugăm apoi condimentele: boiaua, curcuma, chimionul, garam masala și puțină sare. Amestecăm bine și gătim condimentele pentru 30 de secunde.
- Pași 3Adăugăm în tigaie pasta din roșii, usturoiul și ghimbirul și mai gătim totul pentru 5 minute. Adăugăm apoi ardeii iuți întregi, cartofii, apă cât să-i acopere și lăsăm să fiarbă până când cartofii sunt gătiți.
- Pași 4Adăugăm apoi și mazărea Bio Bonduelle și o gătim și pe ea pentru maximum 2 minute. La final adăugăm pătrunjel tocat și servim. Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Dorada cu creveți și garnitură de legume
Pregătește în cel mai scurt timp posibil o cină delicioasă cu pește și fructe de mare, asezonată cu o salată de legume.
Paste de primăvară cu mazăre și sparanghel
O rețetă fresh, care aduce primăvara în farfuria ta! Mineralele, aminoacizii și vitaminele vor fi asigurate de această combinație de paste cu legume, iar tu îți vei recăpăta energia.
Caracatiță cu legume mediteranene
Bucătăria mediteraneană este acum mai aproape de tine cu ajutorul amestecului de legume Mediteranean de la Bonduelle.
Descoperă și...