Tocană de fructe de mare cu fasole borlotti și roșii
Surprinde-ți persoana iubită cu o cină specială, o reinterpretare a mâncării de fasole.
Mediu
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
300 g Fasole Borlotti Vapeur Bonduelle
250 g roșii în bulion
100 ml vin alb
Scoici
Creveți
1 fenicul
1 legatură ceapă verde
1 cățel de usturoi
șofran
sare
piper
rozmarin
250 g roșii în bulion
100 ml vin alb
Scoici
Creveți
1 fenicul
1 legatură ceapă verde
1 cățel de usturoi
șofran
sare
piper
rozmarin
Ingrediente pentru 2 persoane
300 g Fasole Borlotti Vapeur Bonduelle
250 g roșii în bulion
100 ml vin alb
Scoici
Creveți
1 fenicul
1 legatură ceapă verde
1 cățel de usturoi
șofran
sare
piper
rozmarin
250 g roșii în bulion
100 ml vin alb
Scoici
Creveți
1 fenicul
1 legatură ceapă verde
1 cățel de usturoi
șofran
sare
piper
rozmarin
- Pași 1Tăiem legaturile de fenicul și ceapă în bucăți mari și le punem într-o tigaie înaltă, la foc mediu. Adăugăm rozmarin și usturoi, tocate în prealabil.
- Pași 2Lăsăm totul să se călească puțin și mai apoi adăugăm vinul și șofranul (sau înlocuitor). Le lăsăm la fiert până scade compoziția.
- Pași 3Adăugăm roșiile în bulion după care adăugăm fasolea. Lăsăm la fiert, adăugăm scoicile și creveții curățați în prealabil până se încorporează și este gata de servire.
Descoperă și...












