Supă cremă de legume verzi cu parmezan
Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduelle.
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
400 g Amestec de legume pentru supă cremă de legume verzi BONDUELLE
500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)
1 ou fiert
40 g smântână
50 g parmezan ras
Sare
Piper roșu boabe
Piper negru
500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)
1 ou fiert
40 g smântână
50 g parmezan ras
Sare
Piper roșu boabe
Piper negru
Ingrediente pentru 4 persoane
400 g Amestec de legume pentru supă cremă de legume verzi BONDUELLE
500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)
1 ou fiert
40 g smântână
50 g parmezan ras
Sare
Piper roșu boabe
Piper negru
500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)
1 ou fiert
40 g smântână
50 g parmezan ras
Sare
Piper roșu boabe
Piper negru
- Pași 1Fierbem amestecul de legume pentru supă cremă de legume verzi în apă timp de 3 minute. Imediat ce îl luăm de pe foc, blenduim legumele, adaugăm smântâna și condimentăm după gust.
- Pași 2Fierbem oul timp de 5 minute, de cand începe apa să dea în clocot, îl curățăm de coajă și îl punem peste supa cremă. Servim cu parmezan ras pe deasupra.
- Pași 3-
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
- DESCOPERĂ REȚETA
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
- DESCOPERĂ REȚETA
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.
- DESCOPERĂ REȚETA
Salată de mazăre cu cartofi de primăvară
O alegere apetisantă și sățioasă, ce poate fi consumată ca o gustare sau ca și garnitură.
Descoperă și...











.webp)
.webp)



