Pinterest

Supă cremă de legume verzi cu parmezan

Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduelle.
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
400 g Amestec de legume pentru supă cremă de legume verzi BONDUELLE

500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)



1 ou fiert

40 g smântână

50 g parmezan ras

Sare

Piper roșu boabe

Piper negru
Ingrediente pentru 4 persoane
400 g Amestec de legume pentru supă cremă de legume verzi BONDUELLE

500 ml apă (poate varia în funcție de consistența dorită)



1 ou fiert

40 g smântână

50 g parmezan ras

Sare

Piper roșu boabe

Piper negru

Rețete făcute cu

Amestec de legume pentru supă cremă de legume verziAmestec de legume pentru supă cremă de legume verzi
  1. Pași 1
    Fierbem amestecul de legume pentru supă cremă de legume verzi în apă timp de 3 minute. Imediat ce îl luăm de pe foc, blenduim legumele, adaugăm smântâna și condimentăm după gust.
  2. Pași 2
    Fierbem oul timp de 5 minute, de cand începe apa să dea în clocot, îl curățăm de coajă și îl punem peste supa cremă. Servim cu parmezan ras pe deasupra.
  3. Pași 3
    -
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.

  • Buddha Bowl

    Buddha Bowl

    Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.

  • Salată de mazăre cu cartofi de primăvară

    Salată de mazăre cu cartofi de primăvară

    O alegere apetisantă și sățioasă, ce poate fi consumată ca o gustare sau ca și garnitură.