Supă cremă de legume verzi cu mentă proaspătă și ricotta
Și culoare, și savoare, și gata în doar 3 minute!
Ușor
5 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 pungă (750 g) Amestec de legume pentru supă cremă 4 Green Mix Bonduelle
250 g de ricotta
Câteva frunze de mentă proaspătă
Sare și piper
250 g de ricotta
Câteva frunze de mentă proaspătă
Sare și piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 pungă (750 g) Amestec de legume pentru supă cremă 4 Green Mix Bonduelle
250 g de ricotta
Câteva frunze de mentă proaspătă
Sare și piper
250 g de ricotta
Câteva frunze de mentă proaspătă
Sare și piper
- Pași 1Se fierb 600 ml de apă până dă în clocot și se toarnă legumele pentru supă. Adăugați câteva frunze de mentă și fierbeți încă 3 minute.
- Pași 2Se adaugă riccotta, sarea și piperul, după gust și se pasează legumele cu mixerul vertical Slim Force, recomandat de Tefal.
- Pași 3Serviți fierbinte!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Supă cremă de legume verzi
O supă cremă din legume verzi, hrănitoare si delicioasă! Gustul special este dat de combinatia legumelor cu brânza cheddar și cu boabele de rodie.Perfectă pentru masa de prânz sau pentru o cină rapidă.
Supă cremă de legume verzi cu parmezan
Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduelle.
Descoperă și...